Salgskoordinator til Semler Agro A/S

Semler Agro - Vejrup

Semler Agro A/S søger en kollega med godt humør og god energi til stillingen som salgskoordinator.
 
Har du flair for tal, forståelse for bogholderi og mod på nye udfordringer?
 
Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske den salgskoordinator vi mangler i det centrale administrationsteam i Vejrup.
 
Semler Agro er en landsdækkende maskinhandler, som forhandler mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Det kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne. I Semler Agro forstår vi værdien af kompetente og motiverede medarbejdere.
 
Stillingen
Som salgskoordinator vil dine primære opgaver være fakturering og indregistrering af nye og brugte maskiner. Yderligere vil stillingen indeholde en række forskellige administrative opgaver, herunder kontering af fakturaer. Du vil have en stor kontaktflade ud mod organisationen i hele landet samt eksterne samarbejdspartnere, og din dagligdag vil byde på mange forskelligartede udfordringer.
 
Om dig
Du har et naturligt positivt drive, evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med andre. Du har flair for tal, har sans for kvalitet, udviser personligt engagement og forstår at prioritere opgaver. Du har stor ansvarsfølelse og har stor lyst til at opnå viden om nye arbejdsopgaver.
 
Du har godt humør, er effektiv og fleksibel. Du besidder en omhyggelig, grundig og systematisk arbejdsstil og arbejder med stor dedikation. Du er nysgerrig og nyder at have mange bolde i luften. Du behersker engelsk i skrift og tale og du er rutineret bruger af Microsoft Office.  
 
Hvis du har erfaring fra maskinhandlerbranchen, og har arbejdet med Navision er det et stort plus – men ikke et krav.
 
Vi tilbyder
Et attraktivt job, gode kollegaer, daglige udfordringer og selvstændige opgaver. Du bliver en del af vores administrative centrale team, som har til opgave at administrere en spændende organisation på en spændende rejse.
 
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt på vores adresse på Vejrup Industrivej 2, Vejrup, 6740 Bramming. 
 
Enhver ansøgning og forespørgsel behandles naturligvis fortroligt.
 
Ansøgningsfristen er den 28. oktober 2020. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller Semler Agro, kan du kontakte økonomichef Frank Strunge Nielsen på telefon 2216 5555 eller på fsni@semleragro.dk

Adresse

Semler Agro - Vejrup

Vejrup Industrivej 2, Vejrup

6740 Bramming