Salgskonsulent til Semler Agro – Fyn og Sønderjylland

Semler Agro - Odense

Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Kan du lide at levere høj kundeservice og skabe langsigtede kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega!
 
Om jobbet
I stillingen som Salgskonsulent inden for Have-, Park- og Golfmaskiner bliver det din opgave at planlægge og gennemføre salgsbesøg hos potentielle kunder såvel som eksisterende kunder. Du vil have stor kundekontakt og kommer til at sælge koncepter og løsninger fra mærkerne John Deere og Kramer, hvor du vil få støtte af en række eksperter på hver deres område i den videre kunderelation. 
Du bliver ansvarlig for demoaktiviteter og demomaskiner samt holde styr på lagermaskiner. Herudover kommer du til at deltage på diverse messer, udstillinger og dyrskuer. Kort fortalt, får du et job med mange forskelligartede udfordringer, men samtidig også mere rutinemæssige opgaver. 

Du vil få hele Fyn og Sønderjylland som arbejdsområde, men du kommer til at have base på vores lokation i Odense. 

Profilen vi søger
Vi forestiller os, at du har kendskab til segmentet inden for Have-, Park- og Golfmaskiner og du har nogle års erfaring med salg af serviceydelser, koncepter og løsninger til både B2C og B2B, hvor tilliden til dig og din person har været afgørende for din succes. 
Du motiveres af nye udfordringer samt udsigten til at være med på en vækstrejse i en ambitiøs virksomhed. Du er initiativrig, besidder evnen til opsøgende salg og du sætter en ære i at levere en unik kundeoplevelse, hvor salg og service er på højeste niveau. I din udadvendte rolle kommunikerer du med forskellige kundetyper i deres øjenhøjde, og er samtidig god til at opbygge og udvikle langvarige kunderelationer.
 
Det er vigtigt, at din arbejdstilgang er struktureret og at du god til at afslutte igangværende opgaver via vores CRM-system, som er et integreret salgsværktøj i vores dagligdag. Ligeledes vægter vi, at du er engageret og kan arbejde selvstændigt, men fremfor alt fungerer du godt i samspil med andre og er positivt indstillet. 

Desuden forventer vi:
  • At du kan læse og forstå engelsk, eftersom vores produktmateriale er på engelsk.
  • At du kan dokumentere flotte salgsresultater
  • At du har trailerkørekort.
  • Kendskab til finansiering og leasing er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands, gode kolleger og mulighed for personlig og faglig udvikling. Du tilbydes et spændende og afvekslende job, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen. 

Du bliver en selvstændig del af et velfungerende salgsteam i en meget ekspansiv virksomhed, som er Danmarks største inden for sit felt. Dertil kommer en attraktiv lønpakke, som er baseret på dine resultater. 

Om Semler Agro 
Vi er en landsdækkende maskinforretning med mærkerne John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget og vores kunder. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? så søg venligst stillingen online via linket på stillingsopslaget her.

Det bliver løbende indkaldt til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Forventet tiltrædelse den 1. februar 2021. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Michael Nielsen på 5125 2705. 

Adresse

Semler Agro - Odense

Rolundvej 33

5260 Odense