Salesforce Administrator til Semler Mobility

Skandinavisk Motor Co.

Vil du være med til at løfte visionen om at blive den førende kundecentrerede virksomhed inden for mobilitet? Og brænder du ligesom os for at arbejde med Salesforce, CRM og marketing? Vil du være en del af et team, som er i færd med at skabe branchens bedste kundeplatform?  

Kan du sige ja til det? Så er det dig vi leder efter!


Hvad går det ud på?
Stillingen ligger i Semler Mobilitys CRM-afdeling, hvor du vil få fem dygtige kollegaer. Vi løser en række lead og kunde relaterede opgaver for hele Semler Gruppen. I dag har vi følgende opgaver i Salesforce:
 • Lead Mangement
 • Nyhedsbreve fra importør og/eller forhandlere
 • Customer Journey’s

Du bliver en del af vores stærke Salesforce team, der har ansvaret for blandt andet at videreudvikle og vedligeholde vores Salgs-, Service-, Marketing og Community Cloud. 
Som Salesforce Administrator bliver du medansvarlig for at drive den fremtidige udvikling af vores Salesforce platform og vil samarbejde med en række kollegaer på tværs af organisationen for at identificere og implementere nye forretningsprocesser inden for marketing, salg og service. 

Hvem søger vi?
Dette er en hands-on rolle, hvor du får ansvaret for at drive vores implementering, men vi forventer ikke en IT-profil med udprægede programmeringsevner. Så længe du har dine Excel- og datakundskaber i orden, skal vi nok bygge på dig med spændende udvikling. 

Din rolle som Salesforce Administrator vil bl.a. inkludere:
 
 • Administration af brugere, brugerprofiler, roller, tilladelsessæt, tildelingsregler
 • Identificere, diagnosticere og løse tekniske problemer, herunder eskalerende og sporingsproblemer efter foreskrevne processer.
 • Opsamle forbedringer og rettelser i en back-log – og prioritere denne sammen med teamet. 
 • Overvåge datakvalitet, integritet og bruger adoption
 • Etablere, implementere og administrere bedste praksis med hensyn til systemvedligeholdelse, sikkerhed, udgivelsesstyring, forbedringer, dataintegritet, dubletter og sikkerhedskopier
 • Vedligeholde korrekt dokumentation af processer, politikker, applikations konfigurationer og relaterede materialer

For at udføre rollen forestiller vi os, at du har følgende faglige kvalifikationer med i rygsækken:   
 
 • Et bredt kendskab til Salesforce platformen med min. 1-2 års hands-on erfaring, måske som konsulent/administrator. Gerne med ADM201 og ADM211 certificeringerne, hvis ikke tilbyder vi disse i løbet af de første måneders ansættelse.  
 • God forståelse af Salesforce platformen, hvor du kan bygge custom apps og objekter, formula fields, workflows, custom views, samt bygge og deploye Community Cloud apps. 
 • God data forståelse 
 • Erfaring fra bilbranchen og/eller marketingbranchen er en fordel, men ikke et krav 

Personligt er du en person med en høj detaljeorientering. Du elsker at fordybe dig i opgaverne, og rutineopgaver keder dig ikke, da du får muligheden for at blive endnu bedre og specialisere dig. Du vil få mange inputs fra forskellige stakeholders, og vil skulle jonglere de mange oplysninger og konvertere det til forretningsorienterede løsninger. Derfor er din forretningsforståelse helt essentiel, og for at få denne forståelse forudsætter det en opsøgende nysgerrighed fra din side. 

Derudover stortrives du med et struktureret procesarbejde. Din evne til at skabe din egen struktur, bliver et nødvendigt onde ift. at strukturere og bevare overblikket over de datamængder du kommer til at arbejde med. På den måde arbejder du altid med høj kvalitet i fokus og kunden som det vigtigste element i dine løsninger.

Hvem er vi?
Semler Gruppen er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med ca. 2.400 ansatte. 
Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi digitalisere og optimere måden, vi arbejder på i vores forretning.

Vil du være med?
Så vil vi glæde os til at høre fra dig. 
Du ansøger online via linket "Send ansøgning". Grundet ferie vil indkomne ansøgninger blive håndteret efter den 3. marts 2020.

 

Adresse

Skandinavisk Motor Co.

Park Allé 355

2605 Brøndby