Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Risskov

Semler Mobility Risskov

Leder du efter et spændende job, hvor autoreservedele- og tilbehør går hånd i hånd med god kundeservice, udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø, så er denne ledige stilling som reservedelsrådgiver i vores reservedelsafdeling helt sikkert noget for dig!

Om jobbet
Du er den primære kontakt til vores plade- og mekaniske værksted.
Du har sammen med dine kollegaer kontakten til vores eksisterende og fremtidige eksterne reservedels- og tilbehørskunder i forretningen. Dialogen med kunderne vil primært foregå pr. telefon og e-mail, men kan også være gennem direkte kontakt med kunder, der henvender sig i forretningen.
Du vil få et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam.

Om dig
Vi søger en dedikeret og udadvendt medarbejder, hvor praktisk erfaring med salg af autoreservedele er en fordel, men ikke en betingelse. Din baggrund kan være fra en eftermarkedsorienteret bilforretning, en reservedelsgrossist, tilbehørsspecialist eller noget helt andet. For os er det vigtigste, at du forstår at sætte dig i kundens sted og omsætte det til handling, der skaber salg, tilfredshed og loyalitet.

Du trives med en hverdag, hvor der er fart over feltet i ordets bredeste forstand. Du motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter samtidig din rolle som medlem af et godt team, som arbejder for en fælles sag.

Om os
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 2.800 dedikerede kolleger.
Hos Semler Mobility Risskov kan du forvente et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med bilmærker af højeste klasse - her har du godt samarbejde med dine kolleger, du får masser af udfordringer og udviklingsmuligheder, og vi vægter det sociale højt.

Lyder det ikke fedt?
Så skynd dig at sende din ansøgning afsted online via linket. Ansøgningerne behandles løbende, så søg gerne stillingen allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte reservedelschef Martin Pedersen på telefon 4322 3560 eller servicechef Michael Glad Jørgensen på telefon 3052 2553.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 
 
 

Adresse

Semler Mobility Risskov

Grenåvej 347

8240 Risskov