Reservedelschef til Semler Retail Holbæk

Semler Retail Holbæk

Vil du være med til at lede og udvikle vores reservedelslager?
 
Hos os får du et alsidigt job, hvor du gennem vejledning og rådgivning af både kunder og medarbejdere er med til at sikre høj kvalitet og trivsel i hverdagen. Du bliver en del af ledergruppen for værksted og eftermarked og får mulighed for at sætte et solidt præg på vores reservedelslager. Vi forhandler og reparerer biler fra nogle af verdens bedste bilmærker Volkswagen, SEAT, ŠKODA og Audi .
 
Tag ansvar for vores reservedelslager
Du bliver ansvarlig for driften for vores lager samt salget af reservedele og tilbehør, hvor god kundeservice er i højsædet. Her får du personaleansvar for 4 reservedelsrådgivere, og I vil i fællesskab rådgive vores kunder på bedste vis.
 
En alsidig hverdag med kundeservice i fokus
Til hverdag er det din opgave at bevare det store overblik og tage beslutninger i forhold til den daglige drift. Dine opgaver er mange, og de varierer fra dag til dag.

Mere specifikt har du ansvar for at:
 
  • Sikre beholdninger på lageret, så alle reservedele altid er tilgængelige
  • Bevare det økonomiske overblik, samt stå for bogføring og økonomi
  • Vejlede og rådgive reservedelspersonalet, så de yder den bedst mulige service
  • Forberede årlige certificeringer og afholde personale- og udviklingssamtaler
  • Udvise lederskab med blik for det enkelte menneske  
     
Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring fra en lignende stilling, at du har styr på økonomi og regnskab, og selvfølgelig, at du har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne lager. Du er hurtig til at skabe gode relationer, og du er en empatisk leder, der formår at inspirere og styrke dine medarbejdere. Du har sans for detaljen og sætter en ære i, at vi overholder høje standarder. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du er passioneret omkring biler.
 
Om os
Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen via linket ’send ansøgning’. Vi behandler ansøgningerne løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Michael Hansen på telefon 29341550.
 Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Adresse

Semler Retail Holbæk

Bilbyen 1

4300 Holbæk