Pricing Assistant til Semler Leasing

Semler Leasing

Semler Leasing søger snarest en teamorienteret Pricing Assistant.

Om stillingen
Som vores nye Pricing Assistant bliver du en del af vores Pricing Team, som består af fire kollegaer. Vi er i alt 20 medarbejdere i Semler Leasing, men står over for at få mange nye kollegaer i løbet af de næste par år, hvor vi overgår til at blive en del af Volkswagen Financial Services, når vi sammen indtager billeasingmarkedet i 2021.
Du vil blive en del af den daglige drift, hvor vi supporterer forhandlerne i Semler Retail, samt importørerne i Skandinavisk Motor Co, der står for importen af Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT og Porsche. 

Dine primære ansvarsområder vil bl.a. være:
  • Afgiftsberegning af forhandler- og leasingbiler
  • Værdifastsættelse/afgiftsberegning på brugte biler
  • Sikring af kvalitet og ensartethed i værdifastsættelser
  • Udarbejdelse og ajourføring af processer for værdifastsættelser
  • Opdatering på regelændringer og afgørelser på afgiftsområdet
  • Sparringspartner for kollegaerne i Semler Retail og Skandinavisk Motor Co.

Om dig
Hvis du har erfaring fra bilbranchen, er det et plus – men det er ikke et krav. Derudover søger vi en kollega som har en solid talforståelse. Du tænker logisk og har en analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver. Du forstår at arbejde efter processer, men leder gerne efter forbedringer, så vi kan blive dygtigere hver dag og hele tiden forbedre servicen overfor vores kunder og forhandlere. Du trives med faste arbejdsopgaver og sætter en ære i altid at levere et gennemarbejdet resultat. Du er ambitiøs og yder gerne en ekstra indsats når det er nødvendigt. 

Vi værner meget om det kollegiale sammenhold i teamet. Derfor søger vi også en person som bidrager med et positivt mindset og et optimistisk udsyn, hvor du har dit fokus på mulighederne fremfor begrænsningerne. Vores fremtid vil bringe mange forandringer med sig, og dine opgaver vil med stor sandsynlighed ændre sig over tid. Men det er en fremtid med en stor portion muligheder for at lære noget nyt, som vi glæder os til at gå i møde. Du kommer til at være med fra starten af dette eventyr og derfor bliver du som kollega en vigtig medspiller, når vi skal sikre, at folk er med ombord på forandringerne.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation i tæt samarbejde med attraktive brands og gode kolleger.
Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag. Du ansøger via online link på stillingsopslaget her.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pricing Teamleder Muhammed Yildiz på telefon 4226 6273.
 

Adresse

Semler Leasing

Turbinevej 1

2860 Søborg