Pladesmed til Semler Mobility Køge

Semler Mobility Køge

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Bliv en del af et topmoderne værksted
Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer Volkswagen, ŠKODA & Audi– biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter:
  • Taksering af egne skader 
  • Udskiftning af ruder
  • Udbedring, adskillelse og samling af skader
  • Kalibrering af undervogn og assistentsystemer
  • Diverse af- og påmontering

Dedikeret, ordentlig og positiv tilgang til kunder og kolleger
Det er ikke vigtigt om du er nyuddannet eller om du har erfaring, men du går op i at levere den højeste kvalitet hver gang og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning. Desuden er du kendetegnet ved nedstående.
  • Har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice
  • Er fleksibel og trives i en varieret hverdag
  • Har et godt humør og bidrager positivt til den gode ånd i vores virksomhed 

Det er en forudsætning at du har kørekort i kategori B. Har du kendskab til vores mærker Volkswagen, ŠKODA og Audi er den fordel, men ikke et krav. Hvis du er ny udlært, tager vi dig gerne under vores vinger og sætter dig ind i vores mærker.

Stærke værdier forener os på tværs
Semler Mobility Køge er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.500 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.  

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger online via linket "Send ansøgning". 

Vi ønsker opstart er hurtigst muligt, så derfor behandler vi ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skadecenterchef Søren Kristoffersen på mail sokr@semlermobility.dk.
 
 
 

Adresse

Semler Mobility Køge

Tangmosevej 110

4600 Køge