Medarbejder til 2.nd line support på Dynamics365 Finance and Operations - Semler IT

Semler IT

Har du erfaring med brug af Finansdelen af Dynamics365 og kunne du tænke dig at prøve noget nyt i en stilling som supporter hos Semler IT?

Vi varetager daglig support til vores brugere af Dynamics365 med fokus på Finance og Operations, som vi lige er konverteret til efter mange år på BMSR.

Om stillingen
Supporten dækker Semler ansatte samt de bilforhandlere, der ikke er en del af Semler Gruppen, men som benytter sig af vores systemer.

Du hjælper kunder og kolleger via telefon og mail, samt håndterer incidents i vores Service Now system.

Vores Dynamics365 løsning baserer sig også på integrationer til vores eksisterende fødesystemer, som vi vil sørge for, at du langsomt får bygget en viden op omkring. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at lære og sætte dig ind i nye områder. 

Om dig
Du har først og fremmest erfaring med Dynamics365 og support af kunder via telefon og mail. Dine kunder og kolleger mærker dit udprægede service-gen og din positive tilgang til opgaverne, når du hjælper dem.
Du trives med en dagligdag ved PC'en og er god til at stave og formulere dig på dansk.
Med din ansvarlighed og overblik sikrer du, at kundesager oprettes og følges til dørs.

Har du en baggrund som bogholder, viden indenfor økonomi eller erfaring med SaaS, er det en fordel i stillingen. 

Vi tilbyder 
Et spændende og serviceorienteret job i en velkonsolideret og vækstorienteret virksomhed. Du bliver en del af vores primære supportteam og Service domæne, hvorfor du vil få en bred kontaktflade til kunder og kolleger. Vi er en dynamisk organisation med et attraktivt miljø, en uformel omgangstone og mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Hvem er vi?
Organisatorisk er du placeret i IT-ServiceDesk, en del af IT-drift, men du er dagligt tilknyttet vores Dynamics365 Service domain, som i dag tæller 4 fuldtids ressourcer.

Semler IT er en del af Semler Gruppen, der er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med ca. 2.400 ansatte.

Ansøgning 
Søg venligst online via linket "Send ansøgning". Vi behandler ansøgninger løbende.

Adresse

Semler IT

Banemarksvej 4

2605 Brøndby