Legal Counsel til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Kunne du tænke dig at yde juridisk rådgivning af høj kvalitet til Danmarks største bilkoncern, der er i gang med en spændende rejse med internationalisering, digitalisering, elektrificering og udvikling af nye forretningsområder? 

Så er du måske vores nye kollega i koncernens juridiske afdeling, under Corporate Affairs.

Om stillingen
Du vil blive involveret i forretningsmæssige forhandlinger og drøftelser og yde rådgivning indenfor en lang række forskellige og komplekse juridiske områder på et højt fagligt niveau. Du skal samarbejde med dygtige advokater og får samtidig muligheden for at blive en betroet rådgiver til forretningen og vise dit talent for at kombinere jura med kommerciel forståelse. 

Eksempler på dine arbejdsopgaver er:
 
  • Udarbejdelse, gennemgang og forhandling af kontrakter
  • Rådgivning vedrørende markedsførings-, forbruger- og køberetlige problemstillinger
  • Løsning af tvistsager med kunder og håndtering af retssager
  • Udarbejdelse af generelle retningslinjer og undervisning af forretningen
  • Opbygning og håndtering af whistleblower ordning for koncernen
Om dig
Du har minimum et par års erfaring som advokatfuldmægtig indenfor erhvervsrettens område eller som legal counsel i en anden større koncern, så du kan træde ind i på kontoret med et højt drive og yde rådgivning på et højt fagligt niveau. Du har en stor interesse og passion for at yde kvalificeret juridisk rådgivning, og er motiveret af at omsætte din viden og erfaring til værdi i forretningen. 

Dit drive kommer i spil, når du arbejder selvstændigt og på opsøgende vis rådgiver forretningen. 
Du har et analytisk og struktureret mindset, som du bruger til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning og intelligente løsninger. 

Her formår du ikke bare at løse komplekse problemstillinger. Du kan også kommunikere simpelt og enkelt, så forretningen kan forstå din rådgivning.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.400 medarbejdere, og over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT i en branche, der er i en rivende udvikling. Det kræver, at forretningen hele tiden udvikler sig og som de førende på markedet, har Semler Gruppen de bedste forudsætninger for at opnå succes indenfor nye spændende forretningsområder. 

De senere år har Semler Gruppen bl.a. udvidet med aktiviteter inden for maskinbranchen, og også en række selskaber, der alle har fokus på fremtidens bilmarked. Et eksempel er https://connectedcars.dk/

Den daglige arbejdsplads er Park Allé 355 i Brøndby. 

Vi tilbyder
En stilling med spændende udfordringer og en bred kontaktflade. Hertil kommer pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og frokostordning i vores nyrenoverede kantine. 

Lyder dette som noget for dig? 
Du ansøger online via linket nedenfor. Samtaler vil blive afholdt medio august. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Legal, advokat Anne-Marie Sannemand Kjøller på ankj@semler.dk.
 
 

Adresse

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby