Landbrugsmaskinmekaniker til Semler Agro Redsted – Viborg området

Semler Agro - Redsted

Er du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky? Kunne du tænke dig at blive en del af et team med dygtige kolleger og et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye landbrugsmaskinmekaniker til udekørende service.

Som landbrugsmaskinmekaniker er det din vigtigste opgave at servicere og reparere diverse traktorer og landbrugsmaskinmaskiner fra overnævnte mærker. Du vil få base hos Semler Agro Redsted eller Viborg, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne.

Hvem er du?
Du er uddannet landbrugsmaskinemekaniker, har en serviceminded tilgang til dine kunder, og er vant til at arbejde med IT. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer, men ligeså tør at tage fat og gå nye veje, hvis der er plads til forbedring. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket.

Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt.

Vi forventer desuden:
  • At du har kørekort (minimum kat. B) og foretrækker, at din servicevogn er ryddelig og præsentabel.
  • Vores produktmateriale er på engelsk, derfor er det vigtigt at du har engelske færdigheder.
 
Din arbejdsplads
Semler Agro er en del af Semler Gruppen og er en landsdækkende maskinhandel og importør, med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget.

Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.

Vi tilbyder:
  • En veludrustet og topmoderne servicevogn
  • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
  • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier
  • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via LogBuy
 
Vil du være med? 
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send din ansøgning til os i dag via linket ”Send ansøgning”.
 
Ansøgningsfrist er den 15. juni 2020.

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Tony Pinholt på telefon +45 24 86 24 03.

Adresse

Semler Agro - Redsted

Gammel Møllevej 49

7970 Redsted M