Landbrugsmaskinmekaniker til Semler Agro Næstved

Semler Agro - Næstved

Er du selvkørende og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye landbrugsmaskinmekaniker til udekørende service.

Vi oplever i øjeblikket en positiv kundetilgang i vores afdeling i Næstved, og derfor søger vi en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret service team. Som landbrugsmaskinmekaniker er det din vigtigste opgave at servicere og reparere diverse traktorer og landbrugsmaskiner fra overnævnte mærker. Du vil få base hos Semler Agro A/S i Næstved, men arbejdet foregår primært ude hos kunderne fordelt på hele Sjælland.
 
Hvem er du?
Du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker eller lignende erhvervsmæssig baggrund og har en løsningsorienteret og serviceminded tilgang til dine kunder og opgaver. Du er fortrolig med brugen af pc eller anden it-udstyr i forbindelse med arbejdsordre, fejlfinding osv. Vi forestiller os, at du som person er engageret og løsningsorienteret samt forstår og kan se vigtigheden af at overholde fastlagte processer. Men også tør at tage fat og gå nye veje når mulighederne byder sig. Du trives i en travl og til tider hektisk hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket og har fokus på høj kundetilfredshed.

Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med teamet, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt.
 
Vi forventer desuden:
  • At du har kørekort (minimum kat. B) og forventer, at din servicevogn altid er ryddelig og præsentabel.
  • Vores produktmateriale er på engelsk, derfor er det vigtigt at du har engelske færdigheder.
  • At du har John Deere AMS-erfaring, eller lysten til at lære det.
Din arbejdsplads
Semler Agro A/S er en del af Semler Gruppen og er en landsdækkende maskinhandel og importør, med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget.
 
Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.
 
Vi tilbyder:
  • En veludrustet og topmoderne servicevogn
  • Et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
  • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier
  • Attraktive medarbejdergoder såsom leasingaftaler af personbiler og rabatordninger via Log Buy
 
Vil du være med?
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send din ansøgning til os i dag via linket ”Send ansøgning”.
 
Ansøgningsfrist er den 1. september 2020. 

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jesper Ulrik Skallergård på telefon +45 40 21 24 75

Adresse

Semler Agro - Næstved

Militærvej 25

4700 Næstved