Kreditspecialist til nyt finansieringsselskab – Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Volkswagen Semler Finans Danmark

Kunne du tænke dig at være en del af kreditafdelingen i vores nye leasingselskab og hjælpe med at sikre den rette kvalitet i kreditbeslutningerne samt være med til at bygge en sund portefølje op fra bunden?  Har du den nødvendige forretningsmæssige tæft kombineret med evnen til at vurdere kreditrisiko, så vi lander de rigtige kunder?  Så er du muligvis Volkswagen Semler Finans Danmark A/S’ nye kreditspecialist.
 
OM JOBBET
Som kreditspecialist i Volkswagen Semler Finans Danmark A/S bliver det din opgave at foretage finansiel analyse og rating af vores største kunder (primært autoriserede forhandlere), udarbejde kreditansøgninger og præsentere ansøgningerne for vores kreditchef og/eller kreditkomite.
Du vil blive hovedansvarlig for håndtering af virksomhedens nødlidende kunder, der er overdraget til vores inkassopartner, herunder koordinering af indsatsen med inddrivelse af overforfaldne fakturaer. Du vil som udgangspunkt ikke skulle varetage den praktiske inddrivelse.
Jobbet kommer til at indebære en stor grad af selvstændigt ansvar for egne opgaver og du skal medvirke til at udarbejde forretningsgange, der understøtter en smidig, hurtig og digital sagsbehandling.
 
OM DIG
Vi søger en person, der har forståelse for, at kreditgivning kræver omtanke og grundighed. Der vil blive stillet store krav til ansvarsfølelse og evne til at levere i rette kvalitet og til rette tid, men til gengæld vil du opleve stor fleksibilitet i jobbet.
Du har måske nogle års erfaring med analyse og kreditvurdering i en bank, et finansieringsselskab eller et leasingselskab. Alternativt har du arbejdet som erhvervsrådgiver i nogle år og ønsker at prøve dig selv af i en ny rolle.
Du skal være i stand til at kommunikere svære budskaber, og skal kunne stå ved dine beslutninger, også i modvind.
 
OM OS
Volkswagen Semler Finans Danmark er et joint venture mellem Volkswagen Financial Services AG i Tyskland og Danmarks største bilimportvirksomhed, Semler Gruppen A/S, og starter sin forretning i 2021. Semler Gruppen har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi har arbejdssted i Brøndby med gode parkerings- og tilkørselsforhold.  Vi tilbyder et uformelt, men fagligt udfordrende arbejdsmiljø blandt dygtige kolleger.
 
ANSØG
Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at læse din motiverede ansøgning samt CV, som du sender til følgende e-mailadresse: recruitment@vwsf.dk. Skriv ”Kreditspecialist” i emnefeltet.
Samtalerne afholdes løbende, så søg allerede i dag.  
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Risk, Credit and Compliance, Thomas Buur Skaarup på telefon +45 2112 6753 eller mail thomas.skaarup@vwsf.dk.

Adresse

Volkswagen Semler Finans Danmark

Park Allé 350A, 1.

2605 Brøndby