Kontorelev til Volkswagen København

Semler Retail København

Vi søger en engageret kontorelev med et administrativt gen, som har lyst til at blive en del af et ungt og kompetent team. Du får en varierende elevplads med et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder. Har du en vindermentalitet og elsker at lære nye ting? - så er du måske vores nye kontorelev med opstart omkring august 2020. 

Uddannelsesforløbet
Som vores nye kontorelev vil du hverken komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder. I din elevtid hos os er du nemlig tilknyttet to funktioner inden for salg og værksted.

Du får mulighed for at arbejde med forskelligartet administrative opgaver som bl.a. indregistreringer og fakturering af kunder, håndtering af interne biler mv. Derudover vil du være vores ansigt udadtil, når du tager imod vores kunder og hjælper dem godt på vej. Uddannelsen varer 2 år. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på en handelsskole.

Hvem er du?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX. 

Som person brænder du for at lære nye ting, har gåpåmod og trives med at være på en arbejdsplads, hvor det godt kan gå stærkt. Det er vigtigt, at du evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver, og er fleksibel. Som person har du en positiv attitude og er initiativrig til at søge nye opgaver.

Vi forventer desuden, at du: 

  • Har erhvervserfaring fra tidligere fritidsjobs
  • Har erfaring med Microsoft Office-pakken (Word og Excel)
  • Er god til at stave og formulere dig på dansk
  • Har gode karakterer fra din skolegang

Hvem er vi?
Volkswagen København er en del af Semler Retail København, og er en arbejdsplads med passionerede og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vi er gode til at støtte hinanden og prioriterer din læring og udvikling højt.
Semler Retail København hører under Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Du kan lære mere om Semler Gruppen på www.semler.dk.

Lyder dette som noget for dig?
Søg stillingen ved at besvare spørgeskemaet - det er nemt og hurtigt, og du skal ikke skrive en lang og tidskrævende ansøgning. Du kommer i gang her.

Efter du har udfyldt spørgerammen, har du mulighed for at uploade CV, samt andre relevante dokumenter -som f.eks. karakterer, udtalelser og dokumentation for at din uddannelse giver adgang til en kontorelev stilling med speciale i administration (samlet i én PDF-fil). 

Vi behandler ansøgninger løbende, så søg allerede i dag! 
Ansøgningsfrist er den 22. juli 2020.

Opstart 1. august eller efter nærmere aftale. 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Salgschef Martin Bäcklund Jørgensen på tlf. 2891 5009. 


Adresse

Semler Retail København

Banevingen 9

2200 København N