Kontorelev til Semler Retail Amager

Semler Retail Amager

Vi søger en engageret kontorelev med et administrativt gen, som har lyst til at blive en del af et ungt og kompetent team. Du får en varierende elevplads med et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder. Er du en holdspiller og elsker at lære nye ting? - så er du måske vores nye kontorelev til opstart september/oktober 2020.

Om jobbet
I din elevtid hos os, er du tilknyttet vores administrative afdeling som primært varetager opgaver for alle vores 5 salgsafdelinger på Amager, samt for vores Audi forretning i Hørsholm. Du vil derfor i din elevtid få indblik i to funktioner inden for salgsprocesser og administration. 

Du får mulighed for at arbejde med forskelligartet administrative opgaver som bl.a. indregistreringer og fakturering af biler, håndtering af leasing biler, optælling af kasse samt andre administrative opgaver. Derudover vil du sommetider være vores ansigt udadtil, når du tager imod vores kunder og hjælper dem godt på vej. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på en handelsskole.

Hvem er du?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX. 

Som person er du positiv og kan lide at lære nye ting, har gåpåmod og trives med at være på en arbejdsplads, hvor det godt kan gå stærkt. Det er vigtigt, at du formår at afslutte dine opgaver selvstændigt og kan strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver. 

Vi forventer desuden, at:
  • Du har en udadvendt natur og spreder positiv energi omkring dig
  • Du har gode administrative evner, herunder IT-kundskaber
  • Du kommunikerer godt i både tale og skrift
  • Du har kørekort til bil

Hvem er vi?
Semler Retail Amager er en arbejdsplads med passionerede og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vi er gode til at støtte hinanden og prioriterer din læring og udvikling højt. Semler Retail Amager er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Lyder dette som noget for dig?
Søg stillingen online ved at klikke ’send ansøgning’ forneden.

Opstart er i september/oktober 2020, efter nærmere aftale. 
Ansøgningsfristen er den 10. august 2020.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Team Manager Jacqueline Bantz på tlf. 43 22 38 02.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Semler Retail Amager

Englandsvej 437

2770 Kastrup