Kommunikationsmedarbejder til forandringsprogram

Semler IT

Forandringer, forandringer, forandringer
Hos Semler Gruppen oplever vi en branche, der undergår en enorm udvikling. Det betyder, at vi også selv er i gang med en transformation i måden vi arbejder og agerer på – både for at have de mest tilfredse kunder, men også for at have de mest tilfredse medarbejdere.

En af de største forandringer i de kommende år er en massiv omstilling af vores it-landskab og vi mangler en kommunikationsmedarbejder, som kan hjælpe med at drive kommunikationen og være med til at smidiggøre transformationen.

Med andre ord, så mangler vi dig, fordi vi er dybt afhængige af dine praktiske såvel som strategiske kommunikative evner. Du kommer nemlig til at hjælpe os med at sikre, at vores medarbejdere er med på vognen og ser alle de fordele, forandringerne bringer med sig.

Du vil blive ansat i Semler IT A/S og vil referere til Head of Change Management. Dine opgaver vil primært handle om vores it-transformation, men du vil få en bred berøringsflade på tværs af hele organisationen og få mulighed for at stikke fingrene i andre projekter.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Producere content til vores interne kommunikationskanaler i form af video, billeder, tekst og hvad der ellers giver mening
  • Hjælpe med at drive forandringskommunikation til de mange forskellige aktører på tværs af organisationen
  • Være med til at styrke organisationens identitet og kultur

Detaljeorienteret storyteller
Vi forventer, at du brænder for at producere content og er god til at arbejde selvstændigt. Men vi forventer også, at du:

  • Har erfaring med digital kommunikation (SoMe, video, billeder, infografik osv.)
  • Er en dygtig storyteller, der kan fortælle overbevisende og engagerende historier
  • Er detaljeorienteret (særligt i forhold til korrekturlæsning og grammatik)
  • Er nysgerrig på den tekniske udvikling og tendenserne inden for dit fag
  • Og hvis du har erfaring med Sharepoint og Microsoft Teams, så er det et plus

Vi forestiller os, at du er nyuddannet indenfor kommunikation eller har nogle års erfaring. Og vi ser det som selvindlysende, at du brænder for intern kommunikation og ved, hvordan man støtter op om eksekvering af strategi og forandringer i en stor organisation.

Lyder det som dig? 
Ansøgningsprocessen kan ikke være nemmere - søg stillingen online her. 


Adresse

Semler IT

Banemarksvej 4

2605 Brøndby