HR Partner til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Er du en erfaren HR-professionel med flere års erfaring fra hele HR-paletten? Formår du at vinde menneskers tillid og lydhørhed gennem din høje integritet og faglighed? Og har du evnen til hurtigt at læse og forstå menneskers personligheder, sådan du kan rådgive og sparre med ledere? 

Semler Gruppen søger en forretningsorienteret HR-partner, og hvis ovenstående lyder som dig, er du måske vores nye kollega. 

Hvad skal jeg lave? 
Semler Gruppen består af omkring 2.400 medarbejdere og står over for en spændende opgave, når vi skal udvikle alle vores ledere i forretningen. I den forbindelse søger vi i vores HR-afdeling en ny HR-partner, som kan agere single-point-of-contact for lederne. Du bliver tilknyttet et område af koncernens brands og afdelinger, og skal bl.a. håndtere ledelses-, team- og karriereudvikling. Du vil også være inde over de personalejuridiske sager i samarbejde med lederne og stærkt bakket op af vores dygtige HR jura-konsulenter. 

Semler HR er et team på 11 medarbejdere, hvor vi arbejder tæt sammen om at løse mange forskelligartede HR- og medarbejderrelaterede opgaver på tværs af Semler Gruppen. Vi varetager f.eks. rekruttering, medarbejderudvikling, ledersparring, fratrædelser og generel personaleadministration. 

Din daglige arbejdsplads vil være Park Allé 355 i Brøndby, men da dine kunder er placeret i hele landet skal du forvente en del rejseaktivitet. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 
 
  • Opfølgning på MUS, medarbejdertilfredshedsundersøgelse, teamvurderinger m.v. 
  • Implementering af diverse udviklingstiltag i tilknyttede brands og afdelinger 
  • Testtilbagemeldinger i forbindelse med rekruttering 
  • Understøtte tiltag inden for performance, kompetenceudvikling, talent pipeline og trivsel 
  • Deltage i svære samtaler  

Hvem søger I? 
Du har relevant erfaring på min. fem år fra en lignende stilling med HR og ledersparring, hvor du har beskæftiget dig med organisationsudvikling og -analyse. Hvis denne baggrund er krydret med en relevant uddannelse og/eller ledererfaring, ville det være en fordel - men det er ikke et must. Du er derudover certificeret i en eller flere personlighedstest og har en bred erfaring i at give testtilbagemeldinger på disse. Vi leder ikke efter en personalejuraekspert, men det er vigtigt at du har kendskab til og erfaring med de grundlæggende principper inden for HR-jura. 

Derudover er det helt essentielt, at du har en god forretningsforståelse og på den måde kan sætte dig ind i vores komplekse forretning og ledernes hverdag. Tilliden til lederne er det vigtigste succeskriterie for dig, og en af måderne at opnå den på, er ved at kunne sætte dig ind i deres kommercielle situation. Du har en naturlig autoritet, men ikke fordi du er den råber højest og slår i bordet – tværtimod. Du vinder den gennem dit lyttende og empatiske væsen, der på coachende vis tør stille de udfordrende spørgsmål, der ansporer refleksion og forandring. 

Hvem kommer jeg til at arbejde for? 
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med omkring 2.400 ansatte.  

Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi ændre og optimere måden, vi arbejder og leder på i vores forretning. Denne transformation medfører en masse forandringer. Derfor har vi har brug for dig til at hjælpe med at sikre en god transformation på den menneskelige side. 

VIL DU VÆRE MED? 
Rekrutteringsprocessen kunne ikke være lettere… Det betyder, at du IKKE skal skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning, og i første omgang skal du heller ikke sende et CV.
Test dig selv, om du har, hvad der skal til for at blive vores nye kollega, ved at klikke på "Start".

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-udviklingschef Anne Marie Kudahl på telefon +45 23 32 20 10, dog først efter den 16. februar grundet ferie.

Adresse

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby