Finansieringskonsulent til nyt finansieringsselskab – Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Volkswagen Semler Finans Danmark

Vil du være med til at sætte dit præg på vores Operations team og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang, både mens vi etablerer os og efter vi er gået i drift som finansierings- og leasingselskab i Danmark? Så er du måske vores nye Finansieringskonsulent.
 
OM JOBBET
Vi er i øjeblikket i etableringsfasen af vores nye finansieringsselskab, og vi leder derfor efter en kollega, som vil være en del af vores team allerede på nuværende tidspunkt i processen.
 
I stillingen vil et af dine primære arbejdsområder blive kreditvurderinger og -behandlinger (for privat- samt erhvervskunder), mens du sikrer den bedste oplevelse for vores kunder og forhandlere.
Indtil vi går i drift den 1. marts 2021, vil du bl.a. skulle bidrage med test af systemer, udarbejdelse af vejledninger og processer samt dialog med forhandlere om det kommende system.
 
Opgaverne spænder vidt, hvorfor vi prioriterer at opbygge et team, hvor vi supplerer hinanden både i hverdagen og i perioder med spidsbelastninger. Det er derfor også vigtigt for os, at vores nye kollega har lyst til og prioriterer det gode samarbejde. Samarbejdet bliver også relevant, når du er i dialog med de involverede forhandlere samt andre afdelinger i vores virksomhed.
 
I stillingen vil du have mulighed for at tilrettelægge og have indflydelse på dine egne opgaver. Fleksibiliteten i jobbet er derfor stor – ligesom vi udviser fleksibilitet og arbejder, når vores kunder og forhandlerne har brug for det.
 
OM DIG
Det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega er løsningsorienteret og struktureret, når du skal finde de gode løsninger for kunder og forhandlere. Du forstår at arbejde efter allerede etablerede processer, men har også ønske om kontinuerligt at optimere, så vi hver dag kan blive dygtigere og højne servicen over for vores samarbejdspartnere. Du møder derfor forandringer med et åbent sind. Med disse kvaliteter vil du passe godt ind i vores team, hvor vi prioriterer et positivt mindset og et optimistisk blik på vores arbejde og samarbejde.
 
Vi forventer desuden, at dine faglige kvalifikationer inkluderer:
  • Et stærkt kunde- og forhandlerfokus
  • Erfaring med kreditgivning
  • Erfaring med kunde- og forhandlerdialog
  • Erfaring fra bil- eller finansieringsbranchen vil være en fordel
OM OS
Volkswagen Semler Finans Danmark A/S er et joint venture mellem Volkswagen Financial Services AG i Tyskland og Danmarks største bilimportvirksomhed, Semler Gruppen A/S. Semler Gruppen har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi har arbejdssted i Brøndby i et moderne kontormiljø, med bl.a. kantineordning samt gode parkerings- og tilkørselsforhold. Vi tilbyder et uformelt, men fagligt udfordrende arbejdsmiljø blandt dygtige kolleger.
 
ANSØGNING
Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at læse din motiverede ansøgning samt CV, som du sender til følgende e-mailadresse: recruitment@vwsf.dk. Skriv ”Finansieringskonsulent” i emnefeltet.
 
Forventet tiltrædelse 1. januar 2021. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, så søg derfor gerne stillingen allerede i dag.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maja Nyborg, Team Lead – Operations (email: maja.nyborg@vwsf.dk, TLF.: +45 4089 4339).

Adresse

Volkswagen Semler Finans Danmark

Park Allé 350A, 1.

2605 Brøndby