Finance Business Partner til Semler IT

Semler IT

Kunne du tænke dig at være med i udviklingen af Business Partnering i Semler Gruppen? Går du rundt med en CFO i maven og kunne tænke dig at prøve dit talent af i Semler IT?  

Semler IT's ”CFO” 
Semler Gruppen er Danmark største koncern inden for bilbranchen og Semler IT er Gruppens IT-selskab, der leverer en bred vifte af IT-services både IT-drift og -udvikling. En del services anvendes også af private forhandlere i autobranchen. 

Finance Business Partner rollen er en strategisk vigtig rolle, hvor du vil bruge din erfaring med forretningsorienteret økonomistyring i et strategisk udviklingsperspektiv. 

Du skal forvente at bruge det meste af din tid sammen med dine stakeholders ude i forretningen, men du vil organisatorisk være forankret i Business Partnering i Finance afdelingen, der udgør den forretningsorienterede del af økonomifunktionen. Afdelingen arbejder med økonomistyring, support til forretningsudvikling, udarbejdelse af og implementering af Business Cases samt strategisk eksekvering. 

Proaktiv rådgivning til forretningen – økonomistyring, optimering og forretningsudvikling
Som Finance Business Partner for Semler IT kommer du tæt på IT-området og bliver dermed en nøgleperson ift. at sikre økonomistyring og strategieksekvering. I tæt samarbejde med dine kollegaer i Semler Finans, bliver din fineste opgave at sikre, at der leveres på hele finansårshjulet. Din rolle bliver i høj grad at bevare overblik og levere analyser, forecast, target setting og ledelsesrapportering. Alt sammen med det mål for øje at hjælpe dine stakeholders til at træffe de rette beslutninger.

Dine opgaver vil bl.a. være:
 • Proaktiv rådgivning og udfordring af stakeholders i Semler IT med udgangspunkt i din økonomiske indsigt og fokus på øget performance
 • Financial outlook & performance, trends, samt risk & opportunities
 • Udarbejdelse af løbende forecast
 • Ansvarlig for udarbejdelse og vedligehold af IT servicekatalog
 • Opbygning og opdatering af prismodeller og omkostningsfordeling på alle IT-services
 • Identifikation og opfølgning på relevante KPIer
 • Deltagelse i kontraktforhandlinger og ansvar for licensstyring
 • Løbende rapportering og opfølgning på bogføring
 • Udarbejdelse af business cases samt efterfølgende eksekvering af projekter
 • Diverse ad hoc analyser.

Du vil få en bred berøringsflade internt, hvor dine succeskriterier bl.a. vil være din evne til at etablere og udvikle værdiskabende relationer samt sikre opfyldelse af forretningens mål.

Med din solide gennemslagskraft og gode kommunikationsevner får du tingene gjort
Det er altafgørende for din succes, at du formår at blive den foretrukne sparringspartner gennem dine excellente forståelse for opbygning af tillid, respekt og forretningsforståelse. Du opleves som en faglig stærk person, der gennem dine kompetencer og udprægede forretningsforståelse skaber dig et troværdigt ry. Du er på den måde en person, der bliver lyttet til og taget med på råd. Du ser dig selv som udadvendt af natur og en som udfordrer, når du mener tingene kan gøres mere optimalt.

Fagligt kvalificerer du dig ved at have følgende med i rygsækken:
 • En uddannelse på HD eller kandidatniveau inden for økonomi
 • Længere relevant erhvervserfaring, som økonomisk partner som f.eks. Finance Business Partner eller Business Controller – gerne inden for områder relateret til IT.
 • Solid erfaring med rapportering, budgettering, udarbejdelse, opfølgning på KPIer og projektstyring
 • Solid erfaring med præsentationsteknik og kommunikation
 • Solid erfaring med Microsoft Excel og PowerPoint
 • Erfaring med Office365, Microsoft Dynamics samt Cognos vil være en fordel

Ansøgning og kontakt
Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende, så søg allerede i dag via linket "Send ansøgning". Stillingen forbliver opslået indtil den rigtige kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte finanschef Allan Frank Walther på telefon 40229453 eller IT-driftschef Steen Elsborg på telefon 20211678. 

Adresse

Semler IT

Banemarksvej 4

2605 Brøndby