Diagnosetekniker til Semler Retail Højbjerg

Semler Retail Højbjerg

Har du erfaring som diagnosetekniker og trives du med at løse komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er du måske vores næste diagnosetekniker!
 
Hos Semler Retail Højbjerg mangler vi en diagnosetekniker til vores topmoderne værksted, som skal samarbejde med et passioneret og kompetent værkstedsteam og hver dag hjælpe vores kunder til at blive hurtigt kørende igen.
 
Hvad skal jeg lave?
Som diagnosetekniker vil du primært beskæftige dig med fejlfindingsopgaver, diagnosticering og reparationsarbejde af f.eks. undervogn, motor og gearkasse – men også på bilens software, hardware og ledningsnet.
Du får dit eget værktøj, arbejdsstation samt din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har arbejdet som diagnosetekniker i nogle år og at du som person er omhyggelig, effektiv og er lidt af en problemknuser. Med din positive attitude bidrager du til den gode stemning på værkstedet, hvilket også kommer til udtryk ved at du er en udpræget holdspiller.

Vi forventer desuden, at du:
  • Er serviceminded i forhold til at skabe en god dialog med kunden. 
  • Har kørekort (B).
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du er certificeret Diagnose/Servicetekniker på Audi eller VW, eller er højvoltstekniker-uddannet.

Hvem er vi?
Hos Semler Retail Højbjerg servicerer og reparerer vi biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen. I den forbindelse søger vi også en diagnosetekniker, der brænder for at yde det ypperste og vil gå den ekstra mil for at opnå Danmarks mest tilfredse bilkunder.
 
Gode udviklingsmuligheder
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse. Vi tilbyder en løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.400 dedikerede kollegaer.
 
Lyder dette som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket forneden.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Frank Kronholm på mail frkr@semlerretail-hoejbjerg.dk eller telefon 51 22 43 92.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Semler Retail Højbjerg

Øster Parkvej 12-16

8270 Højbjerg