Business Process Officer til Semler Gruppen

Semler Gruppen

Kunne du tænke dig at have en nøglerolle i optimeringen af Semler Gruppens forretningsprocesser gennem simplificering, standardisering, automatisering og centralisering? Har du erfaring med kortlægning og/eller optimering af forretningsprocesser, eventuelt fra en rolle som revisor eller proceskonsulent samt interesse i projektledelse og lyst til mere? Så er du måske vores nye kollega.

OM JOBBET
Semler Gruppen arbejder løbende på at sikre robuste, forretningsunderstøttende processer, både i supportfunktionerne samt i vores forskellige forretningssegmenter. 
Som Business Process Officer vil du skulle bruge din erfaring med kortlægning og optimering af forretningsprocesser på at kortlægge, designe og implementere nye og mere effektive systemunderstøttede forretningsprocesser i Semler Gruppen, med fokus på et effektivt og forretningsunderstøttende kontrolmiljø. 

Du skal forvente at bruge det meste af din tid sammen med dine interessenter ude i forretningen, men du vil organisatorisk være forankret i Financial GRC som er en underfunktion i Semler Finans. Semler Finans dækker udover Financial GRC over funktionerne Financial Controlling, Business Partnering, Business Intelligence, Finansiel Rapportering og Treasury and Cash Management. Dine fremtidige kollegaer i Semler Finans er kendetegnet med en vil/kan/gør mentalitet, og vi forventer derfor at du ligeledes har en vil/kan/gør attitude. 
Financial GRC er udover at være ansvarlig for procesoptimering også ansvarlig for b.la. Enterprise Risk Management, samt forretningsejer af Dynamics 365 FO, Ibistic og Risma. Det gør at der er meget kort fra design til implementering, idet mandat samt kompetencer til re-design af både processer og systemer er forankret internt i Financial GRC. 

Semler Gruppen arbejder metodisk med forretningsprocesser, og har fokus på at kombinere traditionelle procesoptimeringsdiscipliner med systemunderstøttelse og automatisering. Vi forsøger derfor altid at forbedre udnyttelsen af vores ERP-system Dynamics 365 FO, vores øvrige systemer samt anvendelsen af RPA og AI.
Som Business Process Officer kommer du tæt på dine kunder og bliver en nøgleperson i at sikre at der designes de rigtige løsninger, samt at disse bliver implementeret på tilfredsstillende vis, med respekt for løsning, tid, budget og de mennesker der skal arbejde med processen. 

Dine opgaver vil bl.a. være:
 
 • AS-IS-kortlægning af forretningsprocesser 
 • Identifikation af optimeringsmuligheder i forretningsprocesserne
 • Design af optimerede forretningsprocesser i samarbejde med forretningen med fokus på simplificering, standardisering, automatisering og centralisering
 • Drive implementering af forretningsprocesser i samarbejde med relevante interessenter
 • Identifikation af væsentlige risici i forretningsprocesserne
 • Design og implementering af effektive og forretningsunderstøttende kontrolaktiviteter
 • Projektleder på mindre og mellemstore procesoptimeringsprojekter
 • Projektdeltager på større procesoptimeringsprojekter, herunder opfølgning, afrapportering mv.
 • Oprette og vedligeholde procesdokumentation i RapidValue
 • Opbygge og vedligeholde proceshierarkier for Semler Gruppen
 • Være inputgiver til den løbende udvikling af metodik, templates mv.
 • Afholdelse af workshops med relevante interessenter
 • Diverse ad hoc analyser og opgaver

Du vil få en bred berøringsflade internt, hvor dine succeskriterier bl.a. vil være din evne til at etablere og udvikle værdiskabende relationer samt sikre opfyldelse af forretningens mål.

OM DIG
Det er afgørende for din succes, at du formår at blive den foretrukne sparringspartner gennem din forståelse for opbygning af tillid, respekt og forretningsforståelse. Du er en faglig stærk person, der gennem dine kompetencer og forretningsforståelse skaber troværdighed. Du bliver lyttet til og taget med på råd, er udadvendt af natur og udfordrer når du mener tingene kan gøres mere effektivt.
 
Fagligt kvalificerer du dig ved at have følgende med i rygsækken:
 
 • En uddannelse på HD eller kandidatniveau inden for økonomi eller revision
 • 2 til 5 års relevant erhvervserfaring som revisor eller proceskonsulent i et revisions- eller konsulenthus eller fra en lignende intern stilling
 • Solid erfaring med procesoptimering og projektstyring
 • Solid erfaring med præsentationsteknik og kommunikation
 • Solid erfaring med Microsoft Excel og PowerPoint
 • Erfaring med, eller kendskab til anvendelsen af, Office 365, Dynamics 365 FO, RPA og AI vil være en fordel

OM OS
Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.400 medarbejdere og har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT i en branche, der er i en rivende udvikling. 

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.

Ansøgning og kontakt
Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende, så søg allerede i dag via linket "Send ansøgning". Stillingen forbliver opslået indtil den rigtige kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Financial Governance, Risk and Compliance Mark Blauenfeldt Nissen på telefon 51 58 28 61.

Adresse

Semler Gruppen

Park Allé 355

2605 Brøndby