Booker til Semler Retails landsdækkende Kundecenter

Semler Retail A/S (Kundecenter)

Trives du i en udadvendt rolle, og er du motiveret af at yde kundeservice på højt plan? Kan man høre dit altid glade smil gennem telefonen og er du god til at holde et højt niveau i travle perioder? Så er det måske dig vi søger til vores team!
 
Hvad skal jeg lave?
Som booker vil din primære opgave være at betjene vores kunder telefonisk og online, hvor du altid har fokus på at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
  • Indskrive vores kunder til værkstederne via telefon-, onlinebetjening, online henvendelser mv
  • Udfører diverse Back Office opgaver vedr. booking og andet administrativt arbejde
  • Supportere vores kunder over telefonen med spørgsmål - lige fra hvilken olie bilen kører på til parring af telefon til bilens anlæg
Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har et positivt livssyn og lyst til at sætte præg på afdelingens kultur og værdier. Du er en udpræget teamplayer, men det er vigtigt at du også kan arbejde selvstændigt.
 
I din rolle som booker er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice i travle perioder og altid med et ”smil i stemmen”. Du er desuden omstillingsparat og klar til at tage imod nye opgaver eller løbende ændringer, når der er behov for det.
 
Vi forventer desuden, at du:
  • Har erfaring fra kundeservice/kundecenter
  • Vant til at arbejde med personlige mål
  • Du kan formulere dig på dansk og engelsk både i tale og skrift.
Du behøves ikke en baggrund fra bilbranchen, dette skal vi nok hjælpe med at klæde dig på til. Vi har dog forventning om, at du gerne vil lære og har lyst til at udvikle dig på dit arbejde.  
 
Hvad tilbyder vi?
Et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. Vi er en uformel og dynamisk afdeling, hvor værkstedshumoren er til stede. Vi har desuden store ambitioner og et højt udviklingstempo i kundecenteret - både som helhed og afdelinger imellem.  
 
Du bliver del af en afdeling med stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.
 
Vi tilbyder en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer, attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder. I forbindelse med opstart bliver du selvfølgelig oplært i vores systemer.
 
Hvem er vi?
Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner. Alle kundehenvendelser til vores bilværksteder bliver behandlet centralt i vores kundecenter i Gladsaxe. Her sidder vi 50 kollegaer fordelt på flere afdelinger, klar til at hjælpe vores kunder i hele landet med at booke tid til service, reparationer, skadesreparationer mv.
 
Lyder det som noget for dig?
Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send din ansøgning til os i dag via linket ”Send ansøgning”.
 
Ansøgningsfrist er d. 31. juli. Vi søger hurtigst muligt opstart – dog venter vi gerne på dig.
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, René Richardt Knudsen i ugerne 27 & 28 på telefon: 4046 9114 og Teamleder, Lennart Hanmark i ugerne 29, 30 & 31 på telefon: 2825 3660 

Adresse

Semler Retail A/S (Kundecenter)

Turbinevej 9

2860 Søborg