Automekaniker til Semler Retail Køge - Pladeværksted

Semler Retail Køge

Vi søger en dygtig automekaniker, som har lyst til at blive en del af et moderne værksted, hvor vi arbejder med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologi.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Er du kvalitetsbevidst og lægger vægt på en høj kundetilfredshed - så skal du læse nærmere.

Opgaver
Som automekaniker, vil du i stillingen beskæftige dig med serviceaktioner, rudeskift, sporing samt mindre skrueskader, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice - det er altafgørende for os. Du vil i jobbet opleve spændende og udfordrende arbejdsdage, men en ting er sikkert - humøret er altid højt. Vidensdeling blandt kollegerne er en vigtig faktor for os i hverdagen, hvor vi er gode til at dele ud af vores erfaringer og hjælpe hinanden. 

Forventninger
  • Har en uddannelse som automekaniker, gerne med erfaring i Volkswagen, SKODA og Audi - men det er ikke et krav
  • Er teknisk velfunderet og ansvarsbevidst
  • Kan arbejde selvstændigt og systematisk 
  • Samarbejder og videns deler med kolleger

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.000 dedikerede kollegaer.

Søg stillingen
Har du ovenstående kvalifikationer og samtidig en positiv attitude, så tøv ikke med at sende en ansøgning i dag.
Vi behandler ansøgninger løbende. Søg venligst online via linket "Send ansøgning" nederst på siden.

Opstart er hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Skadecenterchef Luna Birkedal på tlf. 43 22 31 49.
 

Adresse

Semler Retail Køge

Tangmosevej 110

4600 Køge