Forretningen

Semler Mobility

Semler Mobility er den samlede paraply for import, salg og leasing af biler. Vores fornemmeste opgave er at holde danskerne kørende med de bedste løsninger og den bedste service på markedet.
Semler Mobility Audi Skov
Hver fjerde nye bil på de danske veje kommer fra os.
Semler Mobility Køreglæde

Hos Semler Mobility vil vi være den førende leverandør af mobilitetsydelser.

Vores fornemmeste opgave er at holde danskerne kørende med de bedste løsninger og den bedste service på markedet. Semler Mobility er en ny paraply for os, der hver dag sikrer, at danskerne kan komme fra A til B (og tilbage igen).

Vores afsæt er et solidt fundament med mere end 100 års erfaring i troværdige og holdbare billøsninger, og herfra bygger vi bro til fremtidens mobilitetsløsninger. Fremtiden er ikke kun biler, men alle former for transportmidler, der kan transportere danskerne over flere tusind kilometer eller bare få hundrede meter.

Med vores store net af forhandlere er vi samlet over 2000 eksperter, som hver dag arbejder på at tilbyde de bedste løsninger og den bedste service til alle typer af kunder. Som en uafhængig, familiedrevet virksomhed har vi i Semler Mobility unikke muligheder for at tage beslutninger og teste nye områder samt investere i løsninger, som kunderne efterspørger i morgen.

De stærkeste brands

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, Lamborghini, Bentley og Ducati.

Førende position

Vi har førertrøjen i Danmark, hvor hver fjerde bil kommer fra os.

Den bedste service

I alt arbejder ca. 130 forhandlere og servicepartnere placeret i hele landet med at levere den bedste service til kunderne. For kundetilfredshed er en grundsten i vores strategi.

Vores ambition er at være den mest digitale, effektive og kundevendte leverandør af mobilitetsydelser.
Import, salg og leasing
Skandinavisk Motor Co. A/S er den danske importør af Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, SEAT, ŠKODA, Audi, Porsche, Lamborghini, Bentley samt motorcykelmærket Ducati.

Skandinavisk Motor Co. A/S blev oprindeligt stiftet i 1917 som et familieforetagende og har igennem årene varetaget importen af en lang række forskellige bilmærker.

Som importør supporterer selskabet ca. 130 autoriserede forhandlere og servicepartnere i hele landet. Det foregår fra vores hovedkontor i Brøndby, hvor vi varetager kontakten til producenterne i Tyskland, England, Tjekkiet, Spanien og Italien og beskæftiger os med salg, eftersalg, markedsføring, uddannelse og en lang række øvrige områder.

Semler Retail A/S er Danmarks største forhandler af Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, Porsche, Lamborghini, Bentley og Ducati

Semler Retail A/S er udgjort af ca. 1.300 topprofessionelle og kvalificerede medarbejdere, som hver dag gør sit bedste for at levere gode kundeoplevelser både inden for salg, service og rådgivning.

Vi har i alt 14 autoriserede forhandlere, som er placeret i Danmarks største byer samt en Lamborghini-forhandler i Malmø. Desuden har vi salg af brugte biler under navnet SMC-Biler.

Semler Leasing A/S

Semler Leasing A/S er vores leasingselskab. De primære opgaver hos Semler Leasing er administration, finansiering og beregning af afgifter på alle vores leasingbiler. Det er fx de biler, du finder hos Dribe, Audi Select eller hos vores forhandlere.

Kontakt