Forretningen

Semler Innovation

Semler Innovation
Semler Innovation er den samlende betegnelse for vores bud på fremtidens mobilitetsløsninger. Det har indtil videre udmøntet sig i tre virksomheder.
Hos Semler Gruppen udvikler vi fremtidens mobilitetskoncepter.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, hvor vi primært har importeret og solgt biler. Men alting forandrer sig, og derfor investerer vi massivt i fremtidens mobilitetsløsninger.

Den teknologiske udvikling går rigtig stærkt, og det, vi betragtede som science fiction i går, er hverdag i morgen. I vores egen kontekst ser vi det derfor som en helt naturlig udvikling, at både ejerforholdet og anvendelsen af en bil kommer til at ændre sig i fremtiden.

I 2015 søsatte vi en innovationsdivision under navnet Semler Innovation, hvis formål er at agere rugeplads for nye forretningsmodeller for mobilitetsydelser.

Semler Innovation er dér, hvor vi eksperimenterer og kigger ind i fremtidens mobilitetsløsninger, som ikke blot skal gøre det lettere for slutbrugeren at bevæge sig fra A til B, men samtidig gøre det på en mere bæredygtig måde.

Semler Innovation har foreløbigt affødt de tre virksomheder Dribe, Connected Cars og Holo, som vi forventer vil være med til at skubbe til udviklingen for mobilitetsydelser.

Dribe App Collection

Dribe – en helt ny måde at have bil på.

Med Dribe kan du få bil på abonnement til en fast månedlig pris, hvor alt er inkluderet undtagen brændstof. Et bilabonnement hos Dribe gør det nemmere at have og ikke mindst skifte bil, når du har brug for det, da du kun binder dig til bilen i 30 dage.

Dribe medlemskabet giver dig adgang til Garagen, hvor du kan vælge din hverdagsbil, og hvis du skal noget særligt, kan du vælge en af Dribes mere specielle biler. Blandt Special Rides finder du fx transporteren, sportsvognen eller motorcyklen.

Connected Cars Grafik1

Connected Cars

Connected Cars så dagens lys i 2016 og er en tech-virksomhed med ambitionen om at forandre fremtidens mobilitet.

Connected Cars tilbyder intelligent monitorering af køretøjer for både værksteder og flådeejere samt en bedre køre- og serviceoplevelse for bilisterne.

Missionen er at gøre mobilitet mere sikker, bæredygtig og nem ved hjælp af dataindsamling og -deling. I praksis vil vi etablere det mest omfangsrige økosystem for mobilitetsinnovation ved at forbinde millioner af brugere og hundredevis af organisationer baseret på verdens største datasæt fra biler i hele verden.

Holo Busser5

Holo

Holo arbejder med selvkørende teknologi og har en ambition om at give dig mulighed for at flytte dig fra A til B, når det passer dig. I dag kører Holo projekter med selvkørende busser i bl.a. Tallinn, Gøteborg og Oslo.

Selvkørende køretøjer lyder måske stadig som science fiction, men hastigheden på den teknologiske udvikling gør, at vi ikke skal se meget mere end 5 eller 10 år ud i fremtiden, før du kan bestille nem, hurtig og sikker selvkørende transport.

I Semler Gruppen vil vi være med til at drive fremtidens mobilitetsmarked og vi tror, at selvkørende biler og busser er fremtiden.

Kontakt