Business Support

Semler Værktøj

Semler Værktøj
Den førende leverandører af værkstedsudstyr og specialværktøj hedder Semler Værktøj. Vi leverer til værksteder, som servicerer Volkswagen AG-relaterede mærker, men også til andre mærkeværksteder.
Specialister i skræddersyede løsninger til både store og små værksteder.
191018 Studioc Semler 008 1 1920X1080px Srgb
Om Semler Værktøj

Semler Værktøj startede som support til partnere af Skandinavisk Motor Co. A/S. Vi importerer blandt andet Maha, Hofmann, Klann, Romess, Spanesi og Indeco og har dermed nogle af de stærkeste brands på markedet. Herudover forhandler vi blandt andet Kaeser Kompressorer og AC Hydraulik.

Vores sortiment understøttes af et tæt og langvarigt samarbejde med firmaet Berner, en af de førende aktører inden for håndværktøj og forbrugsmaterialer, samt Løwener A/S, der er leverandør af olieanlæg og værkstedsmøbler.

Leverandør til de største bilhuse

Semler Værktøj har siden 2008 været leverandør til nogle af de største bilhuse i Danmark såsom Audi Fredericia, Audi Gladsaxe, Hansen Biler Slagelse, Næstved Autocenter, Bjarne Nielsen A/S Herning, Skoda Randers, Skoda Thisted, BMW Aarhus, Audi Hørsholm, Mygarage og Sølvsten A/S Viborg.

Vi har i flere tilfælde leveret skræddersyede løsninger til dialog-, udmåling og bremsepladser.

Vores serviceteknikere er altid i nærheden af dig og vi foretager i dag årlige eftersyn på ca. 3000 autolifte.

Semler Værktøj Optimo1

Semler Optimo

Igennem de seneste 40 år har vi produceret, hvad vi mener er markedets bedste dreje- og glideplader til alle former for hjuludmåling. Det har vi gjort under navnet Semler Optimo.

Semler Optimo er dreje- og glideplader til måling af hjulgeometri på køretøjer (Wheel Alignment) og er kendetegnet ved styrke, nøjagtighed og fleksibilitet.

Og så er prisen naturligvis konkurrencedygtig og serviceniveauet i top.

Semler Værktøj Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Vi importerer og forhandler en række af de mest udbredte og anerkendte mærker.

Viborg 1

Vi har alt til det moderne værksted og fører kun de bedste produkter.

Hvis du mangler udstyr eller skal etablere et nyt værksted, så hjælper vi dig på vej med både rådgivning og skarpe priser.

Vi har efterhånden mange års erfaring og som en del af Danmarks største mobilitetskoncern kan vi trække på know-how fra alle aspekter af bilbranchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt
Salg / Reservedele
Service
Special Værktøj