dqdd8tymgowgrmbomrkm

Team Audi 80 stiller til start i Nordjylland Hillclimp

Lørdag den 11. juni vil vejene omkring Gl. Skørping være fyldt med historiske rallybiler, når anden afdeling af mesterskabet i Hill Climp løber af stablen. Også den danske Audi 80 vil være blandt de mange, der dyster om at komme hurtigst til tops.

Team Audi 80 deltager som en del af forberedelserne til Rallye Monte-Carlo Historique 2017, hvor de i år længe lå lunt i svinget til en topplacering i verdens hårdeste rallyløb for klassiske biler.

Mandskabet består normalt af det faste makkerpar, Toni Hansen og Per Brodersen, men denne gang sætter Nicki Jacobi fra Aalborg sig i co-driver-sædet i stedet for Per Brodersen. Nicki, der har vundet en konkurrence hos Audi Aalborg, får dermed mulighed for at opleve hill climp på allernærmeste hold.

Der er gratis adgang for publikum, så alle bilentusiaster kan nyde synet af flere end 50 klassiske rallybiler på næsten ligeså tæt hold. Det vil selvfølgelig også være muligt at få en snak med motorsports- og Audi-entusiasten, Toni Hansen.

Formiddagen bruges til træningsgennemkørsel, mens det for alvor går løs om eftermiddagen med tre heats kl. 13.00, 14.00 og 15.00 på den 3,4 km lange rute, inden der er præmieoverrækkelse kl. 17.00. 

Yderligere info:
Læs mere om Toni og Per og deres Audi 80 på http://audi80-rally.dk

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk