fghfjhncq8guzrudrk38

Størrelsen betyder noget – SEAT har succes med ny Leon

SEAT har stor succes med de mindre modeller, og mærket er da også vokset markant over de sidste par år i Danmark. Nu oplever de danske SEAT-forhandlere så massiv interesse for den nye udgave af  den større model, Leon, der for nyligt er kåret som bedst i klassen i stor tysk undersøgelse. Det ser ud til, at størrelsen alligevel betyder noget, lyder det fra SEATs direktør.

Spanske-tyske SEAT har – ikke mindst de seneste år – investeret massivt i at optimere kundefokus- og service hos sine forhandlere. Det giver nu pote hos SEAT Danmark, der oplever en øget kundetilfredshed og ikke mindst stor interesse for den nye, større model, Leon, der er kørt lige i hjertet på børnefamilierne og firmabilsegmentet. Der er således solgt over en tredjedel flere Leon i år i forhold til samme periode sidste år.

– Hvor minibilerne i de seneste år har domineret bybilledet i Danmark, så ruller de større modeller i stigende grad nu også ud på vejene. Kunderne efterspørger den rummelighed og komfort, som den nye Leon giver. Modellen, der især er populær hos børnefamilierne og som firmabil, er spækket med det nyeste tilgængelige sikkerhedsudstyr, og den scorer topkarakterer hos Euro NCAP, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Ikke kun en dansk-favorit

Det er ikke kun i Danmark, at man har fået øjnene op for SEAT Leon. Ifølge en nylig, stor, tysk undersøgelse fra analysebureauet J.D. Power er SEAT Leon nemlig den bil i sin klasse, ejerne er mest tilfredse med. Her scorer modellen blandt andet toppoint, når det gælder kvalitet, pålidelighed, appel, samlede ejeromkostninger og servicetilfredshed. Parametre, der ifølge Jesper Stoltenberg-Mathiesen, appellerer til danske bilkøbere – ikke mindst hos firmabilisterne.

– Vores kunder vender retur til os og er meget tilfredse med Leon, størrelsen på bilen og den kvalitetsoplevelse, bilen giver. Jeg er ret sikker på, at SEAT Leon også ville ligge i toppen, hvis en lignende undersøgelse blev gennemført i Danmark, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk