r9kl1wrspvxhbhf7mnvh

SKODA holder housewarming og viser to nye Celebration kampagnebiler

SKODA holder housewarming og viser to nye Celebration kampagnebiler. SKODA er kendt for rummelighed og flot design. Det samme gælder nu SKODA-forhandlernes forretninger. De fleste SKODA-forhandlere har bygget de eksisterende forretninger om, mens andre har bygget helt nye faciliteter inklusive nyt værksted. Fælles for dem alle fremstår forretningerne lyse og indbydende med stilfuld indretning og ikke mindst masser af plads til at opleve SKODAs mange modeller. Det bliver fejret med en landsdækkende housewarming 16.-17. april begge dage mellem 11 og 15. SKODA viser en række kampagnemodeller, der sælges så længe lager haves, med masser af udstyr og store besparelser.

Citigo Dynamic har fem døre og er baseret på udstyrsniveauet Ambition, som blandt andet har aircondition. Derudover har Citigo Dynamic masser af udstyr som eksempelvis infotainmentsystemet Move&Fun med seks højttalere, 3-eget sportslæderrat, læder på gearknop og håndbremsegreb, smart sportsligt interiør, el-justerbare sidespejle med varme, forsæder med varme og tågeforlygter. Ligesom alle Citigo har Citigo Dynamic nødbremseassistenten City Safe Drive, der træder i kraft ved hastigheder op til 30 km/t. og kan nødbremse bilen automatisk, hvis føreren ikke reagerer i tide. Citigo Dynamic 5-dørs 1.0 MPI 60 hk koster 110.000 kr.

Fabia Celebration er en kampagnemodel i anledning af SKODAs housewarming, og den er baseret på udstyrsniveauet Ambition. Det vil sige, at bilen blandt andet har Frontassistent, der automatisk bremser bilen ned i kritiske situationer, hvis føreren ikke reagerer, træthedsovervågning, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, fartpilot med hastighedsbegrænser samt en Swing radio med 5’’ farve touch skærm, Bluetooth og håndfri tale i mobiltelefon. Swing radioen kan styres fra det multifunktionsrat, som Fabia Celebration er udstyret med, ligesom kampagnemodellen har klimaanlæg, 16’’ alufælge, parkeringssensor bag og armlæn mellem forsæderne.

Fabia Celebration koster fra 149.995 kr. for en 1.0 MPI Hatchback, og dermed sparer man op til 25.000 kr. på udstyret. Billigste stationcar er Fabia 1.0 MPI Combi Celebration, som koster 169.000 kr. Derudover fås Fabia Celebration som 1.2 TSI 90 hk og 1.2 TSI 110 hk – både med og uden DSG-automatgear.

Octavia Celebration er to forskellige housewarming tilbud. Det første er en Octavia Ambition med Celebration udstyr, som omfatter et Amundsen infotainmentsystem inklusive et SD-kort til navigation, i alt otte højttalere, håndfri mobiltelefoni via Bluetooth og et multifunktionsrat til at styre det hele. Derudover har Octavia Ambition Celebration el-indfældbare sidespejle med lys i undersiden og praktiske fastgørelseselementer i Octavias store bagagerum.

Den andet tilbud er en Octavia Style med Celebration udstyr. Det omfatter ligeledes et Amundsen infotainmentsystem med SD-kort til navigation, multifunktionsrat og el-indfældbare sidespejle med lys. Men derover omfatter Celebration udstyret Bi-Xenon-forlygter med LED-kørelys og tågeforlygter med sorte indlæg.

Octavia Ambition med Celebration udstyr koster fra 243.995 kr. for en 1.2 TSI 110 hk, og dermed sparer man 16.700 kr. på udstyret. Besparelsen er endnu større på Octavia Style med Celebration udstyr. Med samme motor koster den fra 274.995 kr., hvorved man sparer 17.900 kr. på udstyret. Merprisen for en Combi er 15.000 kr. Priserne for 1.2 TSI 110 hk gælder til og med produktionsuge 21/2016, hvor den bliver erstattet af nyheden 1.0 TSI 116 hk, som ligeledes vil kunne fås med Celebration udstyr. Derudover fås Celebration udstyret til 1.4 TSI 150 hk, 1.8 TSI 180 hk, 1.6 TDI 110 hk og 2.0 TDI 150 hk – alle både med og uden DSG-automatgear.

SKODA-forhandlerne fejrer de nye forretninger med landsdækkende housewarming 16.-17. april begge dage mellem 11 og 15.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk