azl39poslmxznwqrznde

Skærper konkurrencen i Ibiza-klassen: SEAT tilbyder tv-streaming og 20.000 kroner nedslag

Konkurrencen i Ibiza-klassen er skærpet den seneste tid. Nu tager SEAT skridtet videre og lancerer et usædvanligt samarbejde med TV2 og op til 20.000 kroners rabat på Ibiza, som det tyske AutoBild har kaldt den bedste lille bil nogensinde .

De seneste måneder er konkurrencen i Ibiza-klassen taget til. SEAT skærper nu konkurrencen yderligere, så man udover at få den bil, som det anerkendte tyske magasin AutoBild har udråbt til bedst lille bil nogensinde, de kommende to uger også kan få et TV2 Play-abonnement og op til 20.000 kroner nedslag i prisen.

-Vi har lavet et lidt usædvanligt samarbejde med TV2 Play. Det betyder, at man, når man køber bestemte Ibiza-modeller, får TV2 Play Premium og dermed alle TV2’s live-kanaler gratis i seks måneder med i prisen, forklarer Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

– Det er blevet mere og mere almindeligt at kombinere produkter, så man får kaffe med ved køb af en kaffemaskine eller en ekstra t-shirt, hvis man køber to par jeans. Men det vist første gang, at man kan få et tv-abonnement med, når man køber ny bil.

20.000 i rabat 

Det giver dog god mening, da det TV2 Play Premium-abonnement, som man får med i prisen gælder på både pc, tablet og mobil og derfor er oplagt som passager-underholdning på de længere køreture. Men der er også mere direkte, kontante fordele forbundet med at købe SEAT Ibiza netop nu. Den næstmindste spanske tysker kan således fås nu med rabat på op til 20.000 kroner.

-Konkurrencen er skærpet og priserne på især minibiler er trykket meget langt ned. Den priskonkurrence tager vi nu op til den næste klasse, Ibiza-klassen, og giver massive rabatter. Faktisk så massive, så man kan få op til 20.000 kroners rabat på udvalgte modeller, siger Jesper
Stoltenberg-Mathiesen.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.

SEAT er blandt Danmarks hurtigst voksende bilmærker og fås i dag hos 31 forhandlere fordelt over hele landet.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk