cky1zdkano3o2agn8ocd

Set af millioner verden over: SEAT tilbyder The Lego Movie

The Lego Movie er en kæmpesucces verden over, hvor flere millioner biografgængere har set Legos monsterhit. Og nu kan bilister Danmark, der prøvekører en SEAT Mii, få filmen med på sommerferie. Det er SEAT, der i samarbejde med Warner Brothers giver alle muligheden for at se Lego-succesen.

Sommerferien nærmer sig, og for mange familier betyder det bilferie med utålmodige børn på bagsædet. Men nu kommer SEAT i Danmark familiens yngste medlemmer i forkøbet med en af årets mest populære film i verden.

– En lang bilferie til Sydeuropa kan være en udfordring for selv de mest tålmodige forældre. Vi har vist alle hørt sætningen ”hvornår er vi der?” og haft tvister med børn på bagsædet, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

– Hos SEAT vil vi gerne være med til at give forældrene et par timers ro og samtidigt underholde de bagerste rækker, så tiden føles knap så lang. Derfor har vi lavet en aftale med Warner Bros., som står bag The Lego Movie. Så alle, der kigger forbi forretningen og prøver vores SEAT Mii – årets bil i Danmark 2013 – frem til den 31. juli, får et dvd-eksemplar med hjem (så længe lager haves).

SEAT har netop sænket prisen på den mindste af de spanske tyskere med 5.000 kroner, så SEAT Mii nu kan erhverves fra 79.900 kroner. Ifølge en analyse fra bilpriser fra 2013 er SEAT faktisk den billigste af de helt små biler at køre i med en pris per kørt kilometer på kun 1,24 kroner.

Alle SEAT-modeller fås desuden med KOMPLET. Ved at kombinere det bedste fra leasing med de fordele, der er ved at eje selv, kan SEAT nu tilbyde én komplet bilpakke. Med SEAT Komplet bliver det således muligt at finansiere bil, fuld service, alle reparationer og en attraktiv forsikring i en og samme pakke. 

Kom ned og hør mere hos din lokale SEAT forhandler.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk