wpqekhwcdwp84jlltugl

SEAT klar med nyt forhandlernet

SEAT har nu alle aftaler med sine nye forhandlere på plads. Senest 1. december 2015 vil SEAT være klar til at åbne dørene op for i alt ni nye lokationer, og med de sidste aftaler i hus er SEAT gearet til næste bølge i mærkets vækststrategi.

 Salget af nye SEAT´er i Danmark er de seneste år mere end fordoblet, og det spansk-tyske mærkes vækst har også givet nyt momentum i forhandlerleddet, hvor SEAT de seneste måneder har løftet sløret for nye forhandleraftaler i en række danske byer. Nu er SEAT i mål med de sidste aftaler og kigger fremad mod nye mål.

 ”Vi er stolte over, at vi på kort tid er kommet i mål med hele vores nye forhandlernetværk, og at vi har fået de sidste, lokale aftaler helt på plads. Nu har vi et rigtigt godt afsæt for at kigge fremad og at udvikle SEAT-brandet til næste niveau i Danmark,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

Jesper Stoltenberg-Mathiesen fremhæver, at der har været stor interesse for SEAT fra forhandlersiden, og at det er en af grundene til, at man er kommet så hurtigt i mål med alle aftalerne.

Forhandlerne er nøglen til ny vækst
Hos SEAT har man fra start gjort sig klart, at man som led i den nye forhandlerstrategi, hvor SEAT-brandet får et langt mere selvstændigt liv, fortsat vil investere i samarbejdet med forhandlerne.

”De lokale forhandlere er nøglen til vores fremtidige succes. De møder kunderne ude i forretningerne, og vi vil gøre vores yderste for, at vores forhandlere er klædt så godt på som muligt til at løfte opgaven,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Fra SEATs side vil man således komme endnu tættere på den enkelte forhandler og sparre om bl.a. udviklingsmuligheder, markedsføring og kvalitetssikring. 

De nye aftaler tæller i alt fire forhandlere:

Thisted

LD Auto ApS
Dragsbækvej 70
7700 ThistedNederst på formularen
Åbner 1. november og flytter pr. 6. december ind i et flot nybyggeri
 
Nykøbing Falster
Auto Centro A/S
Havnepladsen 2
4800 Nykøbing Falster
Åbner 1. november på havnen i Nykøbing F 1. november 

Aalborg
Østerport Auto A/S
Skibsbyggerivej 8 9000 Aalborg
Åbner 1. december i selvstændig SEAT-forretning

Odense
Kronsbjerg A/S
Rugårdsvej 140 5210 Odense NV
Åbner 1. december i eksisterende forretning og flytter i foråret 2017 ind i helt nyt bilhus.

Fem andre forretninger på Amager, i København, Søborg, Århus og Sønderborg åbner 1. oktober.

Herefter består det danske forhandlernet af 37 udsalgssteder og 41 servicepartnere.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk