Nicolai C. Rasmussen – Projektleder og forretningsudvikler

mis_nicolai_rasmussen_300x300Hvad er din primære opgave?
Min primære opgave er at være projektleder på et stort IT-projekt til de 144 forhandlere som supporteres af Skandinavisk Motor Co. Vi valgte en ny IT Strategi tilbage i 2011 som betød, at vi skulle udvikle nye web portaler til alle vores forhandlere. Vi har bl.a. via workshops, proceskortlægning og LEAN formindsket vores tilbudsproces med op til 20 min. Dette betyder bl.a. at vores medarbejdere i front nu kan bruge meget mere tid på det, det hele handler, nemlig kunderne.

Udover jobbet som projektleder arbejder jeg også med Business Development for koncernen. Som BD’er er det min opgave hele tiden at have fokus på markedet, herunder udviklingen indenfor nye teknologier, partnerskaber, koncepter og produktudvikling. Altså kort sagt have fingeren på pulsen i hele autobranchen, indenfor de forskellige kanaler; Salg, service, reservedele og mobilitet generelt. Langt det meste inspiration og idéudvikling sker i forbindelse med research bl.a. på det Amerikanske og Europæiske marked.

”…Man skal bestemt ikke være bange for at sende en ansøgning på vores opslåede stillinger, selvom man ikke lige har erfaring fra autobranchen.”

Efter 5 år er du stadig ansat i Semler Gruppen – hvorfor?
Kigger man på mit karriereforløb i Semler Gruppen siger det næsten sig selv. Der har været rig mulighed for hele tiden at udvikle sig, både fagligt og personligt. Og man har altid været god til at udnytte de kompetencer, som jeg besidder. Oprindeligt er jeg uddannet indenfor Supply Chain og logistik, men det har ikke påvirket mine muligheder for at få nye og spændende opgaver i koncernen. Så man skal bestemt ikke være bange for at sende en ansøgning på vores opslåede stillinger, selvom man ikke lige har erfaring fra autobranchen.

Karriereforløb
2009Service- og KvalitetschefAudi Fredericia
2012ForretningschefVolkswagen og ŠKODA Vejle
2013Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlemSemler Holding A/S
2014Projektleder og forretningsudviklerSemler Retail A/S