rixdvufymu9ee3u9ckpv

Mød Audi til Copenhagen Historic Grand Prix

Audi vil naturligvis også være at finde på Bellahøj i weekenden den 1.-2. august, når Copenhagen Historic Grand Prix afholdes igen i år med alt, hvad der hører til af historiske løb, Race for Riget der kører penge ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, udstilling af biler etc.

På Audis stand vil den helt nye Audi R8 V10 plus, som Tom Kristensen kører penge ind til Race for Riget i, være udstillet, bortset fra den time om dagen, hvor Tom kører i den 610 hk hurtige sportsvogn, der går fra 0-100 km/t på kun 3,2 sek. Udover at køre for velgørenhed vil man også kunne finde Tom Kristensen i Royal Pro/Am klassen, hvor han deltager sammen med H.K.H. Prins Joachim i prinsens Lotus Cortina.

Hos Audi vil man desuden kunne se den nye Audi TTS, der er den ekstra sportslige version af Audi TT, og så vil man kunne møde Toni Hansen og Per Brodersen og deres Audi 80 rallybil fra 1979, som de bl.a. kører Rallye Monte-Carlo i, og som Toni selv har brugt mange timer på at bygge og optimere.

Det vil samtidig være muligt at deltage i konkurrencen om billetter til næste års Audi Driving Experience, der i år foregik i Audi TT og Audi A5 quattro på henholdsvis Jyllandsringen og Sjællandsringen.

Se weekendens program på chgp.dk/publikumsinfo/program

Læs mere om Team Audi 80 på audi80-rally.dk

Læs mere om Audi TTS og Audi R8 på audi.dk

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk