rt2fe1hlssaak7wzavhx

Michael Renz ny chef for Audi Sport

Michael-Julius Renz (60) bliver den nye CEO for Audi Sport GmbH. Han afløser Stephan Winkelmann (53), der ved årsskiftet starter som chef for Bugatti.

“Med sin internationale erfaring vil Michael-Julius Renz fortsætte væksten i Audi Sport internationalt. Under hans ledelse ønsker vi at etablere brandet som en global aktør på markedet”, fortæller Rupert Stadler, øverste chef hos AUDI AG. Renz har en uddannelse i Business Management og har haft ledende roller hos AUDI AG i over 20 år. Som chef for Audi Sales Division China siden 2015 har han været ansvarlig for salg og mærkekendskab på et af verdens vigtigste markeder. Renz har også tidligere været ansvarlig for salget i Europa sammen med centraliseret markedsføring af Audi-mærket. Den nye CEO overtager Audi Sports operationelle aktiviteter fra den 1. marts 2018.

Han afløser Stephan Winkelmann som chef for Audi Sport, da Winkelmann overtager chefposten hos Bugatti Automobiles S.A.S. i Molsheim, Frankrig, den 1. januar 2018. Winkelmann har været CEO hos Audi Sport siden marts 2016. Før han kom til Audi Sport, var han chef for Automobili Lamborghini S.p.A., et italiensk datterselskab af Audi, i mere end 11 år. “Jeg vil gerne takke Stephan Winkelmann for hans engagement og hans succesfulde bidrag til virksomheden”, siger Audi CEO, Stadler. “Han har placeret Audi Sport som et selvstændigt og fremadrettet mærke og har haft en afgørende indflydelse på at sætte kursen for virksomhedens fremtidige vækst. Michael-Julius Renz vil overtage en fremragende arv. “

Audi Sport GmbH er et 100% ejet datterselskab af AUDI AG og ligger i Neckarsulm, Tyskland. Mærket fokuserer på udvikling, produktion og salg af Audi R og RS modeller, motorsport, individualisering og tilbehør. Audi Sport har gennem de sidste seks år mere end fordoblet sine salgstal, og 2017 ser ud til at blive endnu et rekordår. I 2020 vil selskabet have udvidet sit sortiment fra 11 modeller til 16, og banen mod fortsat vækst er allerede kridtet op.

Læs mere om Audi Sport: www.audi-mediacenter.com/en/audi-sport-gmbh-formerly-quattro-gmbh-2946

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk