Rolf Hillers – Filialchef Volkswagen Amager

mis_rolf_hillers_300x300Hvad er din primære opgave?
Som filialchef har jeg det overordnede ansvar for forretningens udvikling samt den daglige drift af salgsafdelingen. En stor del af dagligdagen bruger jeg på ledelse af mine dygtige medarbejdere. Min primære opgave er at opnå resultater via andre og få noget til at vækste gennem andre mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold og vægter det sociale højt – selvom der skal være plads til intern konkurrence, på en sund måde. Vi går til bilsalg og vil gerne vinde hver dag!

Jeg skal motivere vores salgsrådgivere, og det gør jeg bl.a. ved at sætte nogle entydige målsætninger og være synlig, nærværende og i øjenhøjde. Selvom jeg har arbejdet med bilsalg i mange år, kan jeg roligt sige, at mine medarbejdere er bedre til at sælge en bil, end jeg er i dag. Det tager jeg som et tegn på, at jeg er lykkedes i den opgave, jeg er ansat til løse.

“…Virksomheden har været enormt god til at gribe mig, hver gang jeg begyndte at mangle udfordringer i en stilling.”

Efter 16 år er du stadig ansat i Semler Gruppen – hvorfor?
Fordi virksomheden har været enormt god til at gribe mig, hver gang jeg begyndte at mangle udfordringer i en stilling. Der er rig mulighed for at skifte fra det ene kompagni til det andet. Jeg har fået ansvar og har skulle favne mange forskellige opgaver i løbet af årene, hvilket på mange måder har været lærerigt. Jeg startede som kontorelev i 1998 og blev herefter junior sælger, dernæst salgschef hvorfra jeg blev Filialchef for Volkswagen København – Volkswagens første flagship store i Danmark. I dag sidder jeg som Filialchef for Volkswagen Amager.

Karriereforløb
1998KontorelevSkandinavisk Motor Co.
2000Junior sælgerSMC-Biler Amager
2004Salgschef (fik i 2010 ansvaret for salgsafdelingen i Køge)SMC-Biler Amager
2012SalgschefVolkswagen Amager
2013FilialchefVolkswagen København
2015FilialchefVolkswagen Amager