Værkstedskoordinator til Semler Agro - Lolland Falster


Semler Agro søger en værkstedskoordinator, der skal være med til at sikre et velfungerende værksted med høj kundetilfredshed til vores NYE afdeling i Våbensted på Lolland Falster.
 
Hvad går jobbet ud på?
Som værkstedskoordinator fungerer du primært som arbejdende mekaniker på kundemaskiner. Herudover er det din opgave at koordinere og fordele de daglige arbejdsopgaver på værkstedet, og stå til rådighed med hjælp og support for dine kolleger. Du har dermed en vigtig rolle, hvor du med dit overblik og din faglige erfaring som mekaniker bidrager til et effektivt og godt samarbejde i teamet. Du referer til den lokale afdelingsleder, som du også får et tæt samarbejde med.
 
Dine arbejdsopgaver indbefatter desuden:
  • Oprettelse af ordrer
  • Håndtering af reklamationsdele
  • Være i dialog med kunder om reparationsomfang
  • Sørge for forsikringsopgørelser i samarbejde med afdelingslederen
  • Være med i leveringsprocessen for nye og brugte maskiner, som er klargjort på lokationen
Profilen vi søger
Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til landbrugsbranchen og kommer med en baggrund som landbrugsmaskinemekaniker. Du motiveres af at få dagligdagen til at forløbe sig effektivt, og du tager proaktivt ansvar for at sikre at arbejdet håndteres på den bedste måde. Du arbejder struktureret, er serviceminded og har stor fokus på høj kundetilfredshed og at levere kvalitetsarbejde.
 
Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har arbejdet med Navision og Reeft samt har kendskab til Semler Agros mærker (John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky) .
 
Det kan du forvente af os
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands. Som en del af en stor veletableret organisation får du mange gode kolleger, velordnede forhold, mulighed for personlig og faglig udvikling, og en lang række personalegoder udover en løn og bonus, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer.  
 
Du tilbydes et spændende og afvekslende job i et godt og uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar og hvor god tone og humor vægtes højt i hverdagen. 
 
Du vil desuden få en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring, og sidst men ikke mindst, vil du få rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.
 
Om Semler Agro  
Vi er en landsdækkende maskinforretning med ca. 200 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Dette kræver blandt andet en velfungerende intern organisation, som består af de bedste kompetencer og rette hænder til at udføre opgaverne. 
 
I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning. Vil du med på den rejse, så send os en ansøgning. 
 
Lær mere om os på www.semleragro.dk.
 
Ansøgning 
Lyder dette som noget for dig? så søg venligst stillingen online via linket på stillingsopslaget her.   
 
Ansøgningsfrist er den 01. november 2019, men der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Daniel Allerup Sørensen på mobil +45 51 34 75 08 eller email daniel@semleragro.dk.
 

Adresse
Semler Agro - Lolland Falster
Maribovej 163
Våbensted
4990 Sakskøbing