Værkstedschef til Audi Hørsholm


Vil du lede og drifte Danmarks nyeste Audi værksted?

Her kommer du til at stå i spidsen for et værksted, der arbejder med biler af absolut højeste kvalitet. Du bliver en synlig leder på værkstedsgulvet og får en sjældent udbudt stilling i Danmarks nyeste Audi koncept forretning.   
 
Tag ansvar for et topmoderne værksted
Som vores nye værkstedschef får du ansvar for ca. 15 dedikerede medarbejdere på værkstedet – teknikere, lærlinge og servicemedarbejdere. Du har fokus og forståelse for kvaliteten i arbejdet og den gode kundeoplevelse. Du leder og udvikler derfor værkstedets personale og sikrer høj motivation og trivsel i hverdagen. Derudover får du – i løbet af en typisk dag – ansvar for at løse akutte problemstillinger, tage beslutninger i forhold til den daglige drift, der sikrer et velfungerende værksted med et godt og positivt arbejdsmiljø. Derudover har du fokus på optimeringstiltag og forbedringer som en naturlig del af den systematiske kompetenceudvikling af dine medarbejdere. 
 
Vi belønner den gode indsats 
Hos Audi Hørsholm gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og i takt med at du vokser i jobbet. Vi er samtidig stolte af at være autoriseret Audi partner som lever op til fabriksstandarderne til punkt og prikke. Vi belønner naturligvis dit hårde arbejde, og tilbyder desuden firmabil, sundhedssikring, madordning og andre fordelagtige medarbejdergoder. 
 
Synlig leder med teknisk baggrund 
  • Du har forståelse for vigtigheden af en effektiv værkstedsproduktion og økonomi.
  • Du har en teknisk baggrund, muligvis med ledererfaring.  
  • Du er hurtig til at skabe gode relationer til dine medarbejdere, og du er en synlig leder, der går til sit job med fokus på ordentlighed og struktur.
  • Du er god til at skabe en god stemning på værkstedet, og du sætter en ære i, at vi overholder høje fabriksstandarder. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du har passion for biler - især Audi.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning". 

Ansøgningsfrist er den 21. juni 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at servicechef Morten Pey på telefon 43224040.


Vi ser frem til at høre fra dig

Adresse
Audi Hørsholm
Kokkedal Industripark 6
2980 Kokkedal