Værkstedschef til Audi Gladsaxe


Vil du lede og drifte Danmarks største Audi værksted?
 
Her kommer du til at stå i spidsen for et værksted, der arbejder med biler af absolut højeste kvalitet. Biler med den nyeste teknologi, som efterspørges over hele kloden, og som altid forbindes med kvalitet og eksklusivitet. Du bliver en synlig leder på værkstedsgulvet og får en sjældent udbudt stilling i Nordeuropas største Audi koncept forretning.  
 
Tag ansvar for et topmoderne værksted
Som vores nye værkstedschef får du ansvar for ca. 40 dedikerede medarbejdere på værkstedet – teknikere, lærlinge og servicemedarbejdere. Du har fokus og forståelse for kvaliteten i arbejdet og den gode kundeoplevelse. Du leder og udvikler derfor værkstedets personale og sikrer høj motivation og trivsel i hverdagen. Derudover får du – i løbet af en typisk dag – ansvar for at løse akutte problemstillinger, tage beslutninger i forhold til den daglige drift, der sikrer et velfungerende værksted med et godt og positivt arbejdsmiljø. Derudover har du fokus på optimeringstiltag og forbedringer som en naturlig del af den systematiske kompetenceudvikling af dine medarbejdere.
 
Vi belønner den gode indsats
Hos Audi Gladsaxe gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og i takt med at du vokser i jobbet. Vi er samtidig stolte af at være autoriseret Audi partner som lever op til fabriksstandarderne til punkt og prikke. Vi belønner naturligvis dit hårde arbejde, og tilbyder desuden firmabil, sundhedssikring, madordning og andre fordelagtige medarbejdergoder.
 
Dygtig og synlig leder

  • Du har forståelse for vigtigheden af en effektiv værkstedsproduktion og økonomi.
  • Du har en teknisk baggrund muligvis med ledererfaring. 
  • Du er hurtig til at skabe gode relationer til dine medarbejdere, og du er en synlig leder, der går til sit job med fokus på ordentlighed og struktur.
  • Du er god til at skabe en god stemning på værkstedet, og du sætter en ære i, at vi overholder høje fabriksstandarder. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du har passion for biler - især Audi.

 
Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning". Ansøgningsfrist er den 21. januar 2019.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Mads Peter Kierulff make@audi.dk eller på telefon 7070 1025
 
Du kan læse mere om os her: gladsaxe.audi.dk.
 
Vi ser frem til at høre fra dig

 


Adresse
Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg