Værkstedschef med passion for ledelse til Porsche Center København


Vil du lede værkstedet hos Danmarks største Porsche forhandler?

Her kommer du til at stå i spidsen for et værksted, der arbejder med biler af absolut højeste kvalitet. Biler med den nyeste teknologi, som efterspørges over hele kloden, og som altid forbindes med kvalitet og eksklusivitet. Du bliver en synlig leder på værkstedsgulvet og får en sjældent udbudt stilling i en virksomhed i kraftig vækst.

Tag ansvar for et topmoderne værksted
Som chef får du ansvar for teknikerne, lærlinge og servicemedarbejdere. Kollegaer der altid har fokus på kvaliteten i arbejdet og god kundeservice. Du leder og udvikler derfor værkstedets personale og sikrer høj motivation og trivsel i hverdagen. Derudover får du – i løbet af en typisk dag – ansvar for at løse akutte problemstillinger, tage beslutninger i forhold til den daglige drift og stå for økonomi og bogføring samt andre forefaldende opgaver, der sikrer et velfungerende værksted med et godt og positivt arbejdsmiljø. Derudover har du fokus på optimeringstiltag og forbedringer som en naturlig del af den systematiske kompetenceudvikling af dine medarbejdere.

Du er en synlig leder
Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring fra en lignende stilling - måske en produktionsvirksomhed, men du kan også være servicerådgiver med et ønske om personaleledelse - der er mange indgangsvinkler, men det er en klar fordel, hvis du har branchekendskab.

  • Du har styr på økonomi og regnskab, og lyst til at blive en del af et moderne værksted.
  • Du har hjertet med på arbejde og trives på værkstedsgulvet blandt dine medarbejdere.
  • Du skaber gode relationer til dine medarbejdere, og du er en synlig leder med fokus på ordentlighed og struktur.
  • Du er god til at skabe en god stemning på værkstedet, og du sætter en ære i, at vi overholder høje fabriksstandarder. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du har passion for biler - især Porsche.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Heino Petersen på telefon 46 911 915 eller på mail hepe@porsche.dk 

Ansøgningsfrist er den 19. august 2018.

 


Adresse
Porsche
Banevingen 6
2200 København N