Treasury Manager til Semler Gruppen


Semler Gruppen søger en erfaren, dygtig, udadvendt, energisk og initiativrig Treasury Manager, der kan forecaste og fastholde overblik over koncernens likviditetsstrømme samt medvirke til kontinuerlig optimering af arbejdskapitalen.
Det er nødvendigt for varetagelse af stillingen, at der kan indgås tæt samarbejde med forretningen.
Stillingen vil indgå i BusinessPartner teamet, men der skal rapporteres til koncernens CFO.

Jobprofil
Med reference til Semler Gruppens BusinessPartner chef Frank Strunge Nielsen kommer du som Treasury Manager til at arbejde både i bredden og i dybden med klassiske treasury problemstillinger, og du deltager i eller håndterer:

  • Ugentlige koncern cash flow forecast og opfølgning over for datterselskaber til brug ifm. koncernens likviditetsplanlægning og arbejdskapital initiativer.
  • Koncern cash management, herunder daglig optimering af likvide positioner samt løbende udvikling af koncernens bank-setup.
  • Vedvarende fokus på arbejdskapital for sammen med alle forretningsenheder at ændre og optimere processer til optimering af arbejdskapitalen.
  • Finansiel risikostyring og rapportering, herunder kvantificering af valuta- og renterisici.
  • Udarbejdelse og rapportering af koncernens finansielle poster på måneds-, kvartals- og årsbasis.
  • Udarbejdelse af ad hoc analyser vedrørende finansielle risici, bankgæld, performance med videre.

Du vil endvidere supportere hele organisationen i specialist-spørgsmål af finansiel karakter samt medvirke i varetagelsen af koncernens bankrelationer, funding samt daglige drift og strategiske tiltag i øvrigt.

Personprofil
Du har minimum 5 års relevant erfaring kombineret med en videregående finansiel eller økonomisk uddannelse såsom Cand. Merc. eller tilsvarende. Du er analytisk stærk og har et bredt kendskab til treasury og finansielle produkter. Endvidere er du forretningsorienteret og formår at omsætte din viden og erfaring til løsninger i en kommerciel kontekst. Du er superbruger i Excel og kendskab til BI værktøjer vil være en fordel (vi benytter Cognos). Du begår dig flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.
Som person trives du med såvel fordybelse i komplekse problemstillinger som operationelle opgaver, og det at have en udadvendt daglig kontakt til organisationen. Du har humor, ambitioner samt mod og gennemslagskraft til at udfordre status quo.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en virksomhed i konstant udvikling, hvor en væsentlig del af vores kultur er en stærk passion for at gøre tingene lidt bedre hver eneste dag. Hverdagen i Semler Finans er dynamisk og giver rig mulighed for fagligt udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Din kontaktflade bliver bred, og der er ikke langt fra ide til handling.
Du kan se frem til at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor kvalitet og helhedsorienterede løsninger er i højsædet. Vi har et godt arbejdsklima med en god dynamik og fokus på synlige resultater.
Du vil have base på hovedkontoret i Brøndby.

Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Henning Siersbæk på telefon 2016 7111.

Ansøgningsfrist er den 31. oktober 2017.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Semler Gruppen
Semler Gruppen er ejet af familierne Christiansen, Mourier og Nielsen. Koncernen er Danmarks største i bilbranchen med 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Efter i mange år at have været den største bilkoncern i Danmark, er Semler Gruppens strategiske fokus igennem de seneste år i større grad rettet mod nye markeder og nye produkter. Således er Semler Gruppens aktiviteter fordelt på flere lande og på flere brancher, dog fortsat med aktiviteten i Danmark vedrørende import og salg af nye og brugte biler samt motorcykler af mærker fra Volkswagen Group, herunder salg af reservedele og tilbehør samt værkstedsdrift, som den primære. Dertil kommer andre aktiviteter inden for forskellige områder med mobilitet som fælles kendetegn, hvilket bl.a. omfatter salg og service af landbrugsmaskiner, leasing og fleet management, biludlejning, leverandør af IT-løsninger samt innovation og den teknologiske udvikling i bilbranchen.
Alle selskaber og aktiviteter er bundet sammen og koordineret i Semler Gruppen A/S, der som datterselskab til Semler Holding A/S forestår den overordnede ledelse af koncernen, hvortil kommer administrative funktioner såsom finans, jura og HR, der med deres ekspertise er med til at understøtte aktiviteterne i de forskellige dattervirksomheder.
I Semler Gruppen ved vi, at det er kompetente og engagerede medarbejdere, der er med til at fastholde vores position som Danmarks største bil- og maskinkoncern. I Semler Gruppen sælger vi ikke bare biler, landbrugsmaskiner, serviceydelser og mobilitet, vi skaber langvarige kunderelationer via høj kvalitet, troværdighed og individuel behandling. Vi skal derfor gå den ekstra mil for at skabe kundetilfredshed, både internt og eksternt. Det er Semler Gruppens holdning, at vi skal være fair, fremadrettede og have et glimt i øjet, og at vi i alle processer og handlinger skal være enkle og skabe plus for vores kunder, medarbejdere og gruppen.

Læs mere på www.semler.dk

 

 

 

 


Adresse
Semler Gruppen
Park Allé 355
2605 Brøndby