Tester til Semler IT


Har du stor erfaring med softwaretest? Er du motiveret af at skulle starte i en nyoprettet afdeling? Kunne du tænke dig at være med til at sætte test på dagsordenen i IT-udviklingsafdelingen ved Danmarks største bilimportør? Så er du muligvis vores nye kollega.

Om stillingen
Semler Gruppen er påbegyndt en spændende rejse, hvor vi skal digitalisere og optimere måden vi arbejder på hele vejen rundt i vores forretning. Som tester kommer du ind i en nyoprettet afdeling og bliver en del af Semler IT’s udviklingsafdeling. Du vil indgå i diverse opgave- og projektteams i en matrix-organisation. Udviklingsafdelingen består af 40 medarbejdere – heraf er de 25 fastansatte og 15 eksterne konsulenter – både lokalt og offshore. Du får mulighed for at arbejde med de mennesker, der udvikler løsninger i et omfattende systemlandskab, der understøtter processer fra bilfabrik til slutkunden.
Semler Gruppens IT-landskab består hovedsageligt af egenudviklede løsninger, men også af standardsystemer, som eksempelvis Microsoft Dynamics AX. Løsningerne spænder teknologisk fra mainframe og java back-end til web front-end bundet sammen i en Serviceorienteret arkitektur.

Din opgave bliver at sikre, at vores kunder får IT-løsninger, der opfylder forventningerne til kvalitet og til aftalt tid. Du kommer til at arbejde med alle testdiscipliner inden for IT-udvikling, og du vil være en vigtig person, som skal være med til at alle testaktiviteter planlægges og afvikles i koordination med udvikling og forretning. 

Dine ansvarsområder vil bl.a. indbefatte:
 • Testplanlægning – herunder at vælge de rette testteknikker til en given test
 • Udarbejde testplaner
 • Udarbejde af testcases
 • Eksekvering af testcases
 • Defekt management
 • Ansvarlig for styring og bestilling af testdata
 • Kommunikere og rapportere til projektledelsen m.fl.
 • Deltage i arbejdet omkring testmetodeudvikling

Om dig
 • Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk
 • Du er ISTQB Foundation certificeret
 • Du har 3-5 års erfaring som tester, og sidder sikkert i dag i en lignende stilling
 • ISTQB Advanced Test Analyst certificering er en fordel
 • Du har et grundigt kendskab til diverse testteknikker, og du ved hvornår og hvordan de bruges
 • Kendskab til mainframe er en fordel
 • Det er en fordel, hvis du kender til testværktøjet Quality Center
 • Nysgerrig på test automatisering

Du har i flere år arbejdet med test og sidder sikkert i dag i en lignende stilling. Derfor er du dus med testplanlægning og i stand til at koordinere opgaverne og sikre, at de bliver udført til tiden. Derudover er du velbevandret inden for testværktøjer, testteknikker og har interesse for testautomatisering. Denne baggrund har givet dig en viden, som du i allerhøjeste grad kommer til at bringe i spil, når vores test skal designes og gennemføres.
I dit arbejde er du struktureret og kvalitetsbevidst med en udpræget detaljeorientering. Du er god til at identificere faldgruber og tage de nødvendige skridt for at undgå dem. På den måde er en løsning tæt på bullet proof, når den er kommet forbi dig.
Som person er du vedholdende og sætter baren højt. 

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring bl.a. inden for import og salg af biler. Semler Gruppens portefølje er under udvikling og favner i dag bl.a. områder med selvkørende biler og Big Data projekter. Vores beslutningsveje er korte og miljøet uformelt. Det betyder, at du selv er med til at sætte dagsordenen.
Den daglige arbejdsplads er Banemarksvej 4 i Brøndby.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig?  Søg online via linket "Send ansøgning". Ansøgningsfristen er den 20. november 2019.

Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og der afholdes samtalerne løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

I ansættelsesprocessen kan der indgå et testforløb.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Test Claus Thornberg Højmann på telefon +45 30 43 99 09 eller mail clhj@semler.dk.
Adresse
Semler IT
Banemarksvej 4
2605 Brøndby