Tekniker/Mekaniker med passion for Audi - Audi Odense


Vil du være en vigtig del af et Audi-værksted?
Her kommer du til at arbejde på biler af absolut højeste kvalitet. Biler med den nyeste teknologi, som efterspørges over hele kloden, og som altid forbindes med kvalitet og eksklusivitet.

Bliv en del af et topmoderne værksted
Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, så derfor er vores faciliteter i samme klasse.  Du får dit eget værktøj, liftkasse og IT-pakke fra start, så du er klar til arbejdet.

Du indgår i et team af 9 Audi-teknikere og 3 lærlinge, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen, reservedelslageret og din værkstedschef.

Du får gode udviklingsmuligheder
Hos Audi gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, i takt med at du vokser i jobbet, men også gennem videreuddannelse, hvor du fra start skal vælge et fokusområde, du ønsker at specialisere dig inden for. Du bliver en del af en stor organisation, hvor der er mulighed for at flytte rundt internt. Vi belønner dit hårde arbejde, og så tilbyder vi dig sundhedssikring, madordning og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Du er en dygtig mekaniker
Du kan både være nyuddannet eller komme fra en lignende mekanikerstilling. Det vigtigste er, at du kommer her, fordi du drømmer om at arbejde med Audi og har lyst til at blive rigtig dygtig. Vi ser gerne, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted
  • Har øje for detaljen og brænder for at levere premium kundeservice
  • Går op i at levere den højeste kvalitet hver gang

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket nederst på siden.

Ansøgningsfrist er den 26. marts. 2018.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Carsten Christensen på telefon 23811532.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.


 


Adresse
Audi Odense
Middelfartvej 50
5200 Odense