Teknikere til Semler Agro – Lolland Falster


Har du mod på at revolutionere branchen? Brænder du for servicering af traktor/landbrugsmaskiner og ønsker du et job som nytænkende serviceteknikker i en virksomhed i rivende udvikling, med dygtige kollegaer og masser af muligheder?
 
Vi har åbnet ny lokation i Våbensted på Lolland Falster, og derfor søger vi lige nu to friske mejetærskerteknikkere og to traktorteknikkere, der har lyst til at blive en del af holdet af teknikere til udekørende service.
 
Din profil 
Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret og du forstår vigtigheden af at overholde fastlagte processer, men er ikke bange for at udfordre dem, og dermed være med til at sikre at vi løbende forbedre os.
 
Uanset om du kommer med den nyeste viden direkte fra skolen eller en masse erhvervserfaring fra branchen, er det vigtigt, at du ønsker at dele din viden med dine kolleger, og at du er villig til at lære nyt, hvor det må være nødvendigt.
 
Du trives med at have fingeren på pulsen, når det kommer til nye teknologier og maskiner. Du er ikke bange for at tage fat og gå nye veje, hvis det du plejer at gøre, ikke virker.
 
Vi tilbyder dig 
 • Et spændende job med masser af udfordringer i en koncern i rivende udvikling 
 • Nye topmoderne og veludrustede servicevogne 
 • Servicering af branchens stærkest brands og en i særklasse stærk produktserie 
 • En god og sikker arbejdsplads med professionelle kollegaer i alle aldre
 • Frihed under ansvar
 • Nem adgang til efteruddannelse/interne kurser
 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier og tilegne dig den nyeste viden på messer og diverse faglige firmaarrangementer.
 • Yderst attraktiv sundhedsforsikring gennem Dansk Sundhedssikring
 • Attraktive leasingaftaler (personbiler og motorcykler) uden indskud.
 • En masse yderst attraktive rabatordninger via Logbuy
 • En dedikeret administrativ afdeling, som er med til at sikre, at der altid er styr på dine personaleforhold
Hertil kommer en konkurrencedygtig gage i overensstemmelse med dine personlige kvalifikationer. 
 
Faglige kvalifikationer 
Vi forventer, at du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, men det er mindst lige så vigtigt, at du er serviceminded, og at du er vant til at arbejde med IT. En del af vores produktmateriale er på engelsk, og du skal derfor kunne begå dig på engelsk i skrift og tale. Hvis der er noget der driller, vil der altid være en kollega i nærheden eller i telefonen til at sparre med dig, hvad enten det er sproget, som driller eller et tandhjul, som ikke vil af.
 
For at komme rundt til kunderne har vi brug for, at du har et kørekort (minimum kat. B), og som os andre foretrækker du, at din servicevogn er ryddelig og præsentabel.
 
Semler Agro 
Vi er en landsdækkende maskineforretning med ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, og vi har en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Hvad med dig? 

Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne. Vi tror på, at vi med vores set-up, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark.
I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning. Vil du med på den rejse, så send os en ansøgning.
Lær mere om os på www.semleragro.dk
 
Kort og godt - Hvis du kan se dig selv skrue på maskiner fra JOHN DEERE, VÄDERSTAD, KRAMER og SULKY, så har vi en veludrustet og topmoderne servicevogn med dit navn på.
 
Ansøgning 
Søg venligst online via stillingsopslaget her.
 
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Tobias Madsen på telefon 28939523.
 
Ansøgninger behandles løbende og behandles selvfølgelig fortroligt. 
Adresse
Semler Agro - Lolland Falster
Maribovej 163
Våbensted
4990 Sakskøbing