Tekniker til Semler Retail Gladsaxe


Vi søger snarest en tekniker til vores værksted. Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af et moderne værksted
Hos Semler Retail Gladsaxe sælger og servicerer vi Volkswagen og ŠKODA - biler af højeste kvalitet - og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af landets største bilkoncern vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Ansvarsfuld med en god fornemmelse for kundens forventninger
Du er uddannet automekaniker, og kendskab til Volkswagen og ŠKODA vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Er en teamplayer, der har lyst til at blive en del af et moderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde, og forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver
Hos Semler Retail Gladsaxe gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.
Du bliver en vigtig del af en stor og professionel organisation. Vi er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Lyder det som noget for dig?
Så søg stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 3. februar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Redzep Redzepi på telefon 43224314.

 


Adresse
Semler Retail Gladsaxe
Dynamovej 5
2860 Søborg