Teamleder Enterprise Biludlejning Danmark


Kunne du tænke dig at være en del af en organisation i stor fremgang og hjælpe med at skabe og drive den fremtidig udvikling i Enterprise Biludlejning Danmark? Og forstår du at motivere dine kolleger til at yde deres bedste? 

Lige nu søger vi en dygtig teamleder til vores salgsafdeling i København, som skal være med til at sikre høj kundetilfredshed, vækst og daglige trivsel i teamet. 

Jobbet 
Som teamleder bliver du en nøgleperson i arbejdet med at håndtere den fortsatte vækst igennem salg til virksomheder i Danmark. Du får en unik mulighed for at skabe en salgsorganisation og en struktur, som du selv finder mest effektiv, for at nå vores fælles målsætninger.

Dit team består af dig og 6 medarbejdere og det bliver dit ansvar at skabe et team, som er motiveret og altid har kunden i centrum. Du kommer til at have stor fokus på dine medarbejderes udvikling, herunder opfølgning og sparring omkring salgsaktiviteter. 

I rollen som teamleder er du med til at støtte dit team og hjælpe med at optimere salgsteknikker, herunder deltage på medarbejdernes kundebesøg for bedst at kunne rådgive dem til i forhold til eventuelle forbedringer af kompetencer. 

Du får til opgave at gennemføre Enterprises fastlagte vækststrategi, bidrage til at videreudvikle den samt udarbejde og gennemføre handlings- og aktivitetsplaner. 

Arbejdsområder i stillingen vil desuden indbefatte:
  • Opsøge og afholde kundemøder som en kompetent rådgiver 
  • Stå for salg og tilbudsgivning til virksomheder
  • Opfølgning på tilbud og yde support til eksisterende kunder
  • Central rolle i at udvikle vores salgskultur og produkter.

Om dig
Vi søger en rutineret teamleder, der har erfaring med ledelse af medarbejdere. Du er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Desuden har du en åben og konsekvent lederstil med godt humør og højt energiniveau, og du forstår at coache dine medarbejdere, så de gør brug af deres kompetencer på den mest optimale måde. 

Du har erfaring med opsøgende salg, tilbudsgivning og kontraktforhandling - gerne fra samme branche. Herudover har du erfaring med at skabe og drive noget nyt, og du arbejder professionelt med CRM systemer. Du er god til at skabe og fastholde relationer og netværke, hvilket kommer til udtryk i din rolle som leder. 

Som person forventer vi desuden, at du er: 
  • Selvstændig og proaktiv med højt drive
  • Udadvendt og samarbejdsorienteret
  • Handlekraftig og resultatorienteret med vindermentalitet
  • Kommunikativ stærk i tale og på skrift
  • Forhandlingsstærk og altid med godt købmandskab for øje

Vi tilbyder
En dynamisk arbejdsplads i en international virksomhed og en stilling med stort ansvar og frihed til at skabe sin egen hverdag, samt gode udviklingsmuligheder. Muligheden for at være med til at drive et helt nyt salgsteam, hvor vores kunder og vores medarbejdere er i fokus. 

Der tilbydes løn efter kvalifikationer og firmabil.

Om Enterprise biludlejning 
Med en bilflåde på mere end 2 mio. biler verden over og 100.000 ansatte er Enterprise Rent-A-Car verdens allerstørste biludlejningsselskab.

Enterprise Biludlejning Danmark er Franchise til Enterprise Rent-A-Car i Holding. og ejes af Semler Gruppen og Nordania Finans A/S. Vi startede op med biludlejning fra Københavns Lufthavn i februar 2015 og efterfølgende har vi åbnet yderligere 11 udlejningskontorer i Danmark. Læs mere om os på: www.enterprise.dk. 

Ansøgning 
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Lagoni på telefon 23 62 69 63.

Ansøgningsfrist er den 31. juli 2019, men vi behandler ansøgningerne løbende og hugger gerne til, hvis den rette er der. 
 
 

Adresse
Enterprise Danmark - København
Banevingen 9
2200 København N