Systemadministrator til Driftssupport / Infrastruktur


Semler Services A/S søger en erfaren systemadministrator med hovedvægt på drift.

Du bliver en del af driftsafdelingens Driftssupport, som består af tre personer, hvis primære opgaver er at varetage overvågning og drift af vores server- og netværkssystemer. Organisatorisk er du tilknyttet vores IT Infrastruktur team.

Semler Services' kunder er automobilforhandlere og -importører, for hvem vi bl.a. andet drifter mere end 350 Windows og Linux servere fordelt på to datacentre. Mere end 4000 brugere anvender dagligt systemerne.

Da stabil drift er alfa og omega for os, søger vi en medarbejder til følgende arbejdsopgaver, som er delt ind i to hovedområder:

Drift og vedligehold af server platformen via VMware
 • Planlægning af forretningsgange og rutiner i forbindelse med den daglige drift af platformen, herunder vores Move-To-Production proces.
 • Overvågning af serversystemer og -applikationer, herunder sammen den systemansvarlige beslutte, hvad der skal overvåges, samt hvordan, og sidst men ikke mindst udfærdige driftsdokumentation og recovery planer.
 • Sikre at de fastlagte standarder og politikker for konfiguration af systemer overholdes
 • Opdatering af servere via BigFix Server Automation
 • Bistå supportfunktioner ved brugeradministration via AD Manager, backup og restore

Drift og vedligehold af netværk
Bistå den netværksansvarlige med vedligehold og ændringer i vores firewalls og switche herunder

 • Konfigurations ændringer
 • Dokumentation

For begge arbejdsopgaver gælder det, at du :

 • Sikrer proaktiv overvågning
 • Tager aktion på hændelser
 • Foretager diagnose af opståede problemer
 • Problem Manager i forhold til Infrastruktur
 • Yder 2. level support til andre afdelinger
 • Indgår i vagtordning med kolleger i infrastrukturafdelingen

Vi anvender VMWare som primært virtualiseringsværktøj. I løbet af 2018 vil vi også begynde at anvende Microsoft Azure. Af andre værktøjer vi anvender, kan nævnes PRTG, TPC, UserInsight, VCenter og ITM. IBM BigFix til automatisering og patchmanagement af servere.
Vi anvender Barracuda NG og Cisco firewalls.
 
Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en solid IT-baggrund med minimum 3-5 års dokumenteret erfaring med drift af et større server miljø, herunder indgående kendskab med Active Directory. Vi forventer også, at du har grundlæggende kendskab til drift af et stort Cisco netværk, da der vil forekomme opgaver relateret til netværk, routere, firewalls og switche.

Du er serviceminded med fokus på kvalitet, og du forstår at arbejde struktureret. Vi anvender ITIL frameworket i vores IT Service Management arbejde, hvorfor det også vil være en fordel at du er ITIL certificeret, eller har kendskab til ITIL.
Du er god til at kommunikere i både skrift og tale - herunder dokumentation af idriftsatte løsninger.

Vi tilbyder
Et varierende og udfordrende job i en dynamisk IT-afdeling i udvikling, hvor der er mulighed for at komme til at arbejde med de nyeste teknologier, som giver mulighed for faglig og personlig udvikling. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Søg venligst online med kortfattet ansøgning og relevante bilag via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 21. februar 2018. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte teamleder af IT-Infrastruktur Marcus Niebuhr på telefon 43 28 80 27 eller til IT-Driftschef Claus Nybro på 43 28 80 20.


Adresse
Semler Services
Banemarksvej 4
2605 Brøndby