Studentermedhjælper til marketingafdelingen hos Audi Danmark


Bliv marketing studentermedhjælper hos Danmarks største premium bilmærke


Hos Audi Danmark søger vi en talentfuld studentermedhjælper til vores travle marketingafdeling.

Audi Danmark er en del af Semler Gruppen, som står for import og salg af blandt andet Audi, Porsche, Ducati, Volkswagen, Skoda og SEAT i Danmark. Audi Danmark har til huse i Brøndby, hvorfra det daglige arbejde som udgangspunkt også foregår.

Jobbet
Som studentermedhjælper i marketingafdelingen bliver du en del af det daglige arbejde med såvel national som lokal markedsføring af Audi Danmark, vores forhandlere og servicepartnere. Vi opererer på tværs af mange platforme offline/online og ATL/BTL.

Du får dine egne opgaver og ansvarsområder og får derfor en stor kontaktflade til vores butikker, bureauer og kolleger, som alle indgår som en aktiv del af vores arbejde. Som studentermedhjælper får du del i alle afdelingens opgaver, hvor nogle er meget praktisk orienterede, mens andre tæller mere strategiske perspektiver.

Der vil i jobbet være en overvægt af opgaver indenfor online markedsføring og kommunikation, og det er således en fordel, at dette område interesserer dig, og at du allerede har erfaringer med online markedsføring via job eller studie.

Dine kvalifikationer
Ideelt set har du et par år tilbage af en relevant videregående uddannelse, men vi er åbne overfor alternative tilgange, kompetencer og baggrunde. Det er en fordel, at du besidder kompetencer og har interesse for en eller flere af nedenstående områder:

  • Online markedsføring og digital brand presence
  • Brand aktivering og events
  • Dataanalyse
  • Forbrugeradfærd
  • Sociale Medier

Som person forventer vi, at du er engageret, ambitiøs og åben overfor nye udfordringer og opgaver. Du kan tænke ud af boksen og er ikke bange for at tage ansvar for dine egne opgaver.

Vi forventer, at du har mulighed for at arbejde 15-20 timer om ugen. I perioder kan mængden af arbejde variere, hvorfor vi meget gerne ser, at du har en fleksibel tilgang til jobbet, ligesom at vi udviser fleksibilitet i forhold til dit studie.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Thiesen på telefon 43288351.

Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 2. april 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 


Adresse
Audi
Park Allé 355
2605 Brøndby