Servicerådgiverelev til SKODA Hillerød


Er du vores nye servicerådgiverelev hos SKODA Hillerød?
 
Hos SKODA Hillerød vil du komme til at arbejde med et brand og en forretning i rivende udvikling. Du vil, mens du uddanner dig hos os, indgå i et team med 6 fantastiske kolleger og desuden blive en del af en forretning, hvor vi ser os selv som en stor familie.
Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse.
 
Bliv en del af en serviceorienteret forhandler
Som vores nye servicerådgiverelev vil du som det naturlige bindeled til mekanisk værksted hjælpe vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller med diverse spørgsmål. Dette gør du i et erfarent og socialt team af servicerådgivere.
 
Hjælp kunderne igennem hele sagen
I din meget udadvendte rolle er det dig, der har overblikket over dine kunders sager. Hvis kunderne ikke ved, hvad der er galt med bilen, guider du dem videre til den rigtige tekniker.
Du opretter sagen, samler oplysninger om bilen og giver opgaven videre til værkstedet. Herefter laver du mapper, fakturerer og udfylder relevante skemaer. Kort sagt har du hånd om sagen, fra kunden kommer ind, til deres bil er klar igen.
 
Flair for positive kundeoplevelser
Som person elsker du at tale med mennesker – både med dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Du er nemlig en teamplayer med et kæmpe servicegen, empati og forståelse for kundernes behov. Selvfølgelig giver du også gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Du tænker og arbejder fleksibelt, og så trives du med ansvar for vores kunder igennem alle processer.
 
Din uddannelse
Din uddannelse tager 2 år, og du vil i løbet af denne periode veksle mellem at deltage i undervisning eksternt og være i erhvervsfaglig praktik i vores forretning.  Du vil efter endt uddannelse både have en handelsuddannelse samt være certificeret servicerådgiver – en uddannelse, som er gyldig i hele Europa, og som samtidig er godkendt af alle mærkerne under Volkswagen AG.
For at kunne blive optaget på forløbet, skal du have en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 10 ugers grundforløb) eller HHX (suppleret med 5 ugers grundforløb).
 
Du får gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsdage
Hos SKODA Hillerød gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du vil blive en del af en stor organisation. Dine arbejdsdage vil være afvekslende, og du vil opleve nye spændende udfordringer dagligt. Som led i din kontinuerlige uddannelse, vil vi klæde dig på til at hjælpe kunderne både nu og fremadrettet.
 
Ansøgning
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning" nedenfor.
 
Ansøgningsfrist er d. 1. september 2018.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Morten Skjønberg Larsen på telefon 28913855.

Adresse
SKODA Hillerød
Egespurs Allé 1
3400 Hillerød