Servicerådgiver til Volkswagen Hillerød


  • Har du lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted?
  • Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice?
  • Har du en mekanisk baggrund eller erfaring som servicerådgiver ?

Så er du måske vores nye servicerådgiver

Hos Volkswagen Hillerød vil du komme til at arbejde med et brand i rivende udvikling. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter er selvfølgelig i samme klasse. 

Bliv en del af en serviceorienteret forhandler
Som vores nye servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team.

Hjælp kunderne igennem hele sagen
I din meget udadvendte rolle er det dig, der har overblikket. Du opretter kundesagen, samler oplysninger om bilen, og giver opgaven videre til værkstedet. Herefter laver du mapper, fakturerer og udfylder relevante skemaer. Kort sagt har du hånd om sagen, fra kunden kommer ind, til bilen er klar.

Erfaring fra bilbranchen og flair for positive kundeoplevelser
Som person elsker du at tale med mennesker – både dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Du har nemlig et kæmpe servicegen, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Og så trives du med ansvar for vores kunder igennem alle processer.

Du får gode udviklingsmuligheder
Hos Volkswagen Hillerød gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du vil blive en del af en stor organisation. Vi er dog ikke større, end at vi hos Volkswagen Hillerød ser os selv som en familie, der holder sammen.
Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Som led i din kontinuerlige uddannelse, vil vi klæde dig på til at hjælpe kunderne nu og fremadrettet. En allerede bestået Servicerådgiver-eksamen er naturligvis en fordel, men intet krav.

Lyder det som noget for dig ?
Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist er den 31. december 2017.


Adresse
Volkswagen Hillerød
Egespurs Allé 1
3400 Hillerød