Servicerådgiver til Semler Retail København


Hos Semler Retail København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, og vi søger derfor en dygtig, positiv og serviceminded intern servicerådgiver til vores forretning, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør.

Du vil i stillingen indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med et fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Du skal desuden medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange kunder, så vi kan fastholde og videreudvikle vores positive vækst.

Jobprofil
I stillingen bliver det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau, mens du arbejder i et team, hvor vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, og hvor vi bakker hinanden op.

Konkret vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte:

  • Kvalitetssikring af udført arbejde og processer
  • Lede og fordele alt arbejde på mekanisk værksted sammen med en kollega
  • Daglig kontakt til kunder som har deres bil på værksted
  • Kvalitetssikring af værkstedsordrer inden fakturering
  • Sikre en sund og lønsom værkstedsdrift
  • Håndtering af garantisager

Personprofil
Vi søger en kollega, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Som person elsker du at tale med mennesker – både dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Du har nemlig et kæmpe servicegen, og du giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Og så trives du med ansvar for vores kunder igennem alle processer, ligesom påvist erfaring fra branchen er et krav.
Kendskab til Volkswagen- eller ŠKODA-systemer er en klar fordel, men ingen betingelse.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er velafbalanceret og kan lide at arbejde i et travlt miljø
  • Er opsat på at lære, udvikle dig og tilegne dig ny viden via en servicerådgiveruddannelse
  • Er en del af en produktion i dag som værkfører, servicerådgiver eller lignede
  • Er glad for samarbejde, da du skal arbejde sammen med 12 teknikere og 3 lærlinge i vores personvognsproduktion

Om os
Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål.

Du vil i stillingen arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Volkswagen og ŠKODA. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.000 dedikerede kolleger.

Lyder dette som noget for dig?
Søg stillingen nemt og hurtigt ved at besvare spørgeskemaet hos Speedrecruiters her.

Ansøgningsfrist er d. 26. august 2019, men vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Mark Søegaard Lerche på telefon 4322 3030.


Adresse
Semler Retail København
Banevingen 9
2200 København N